U siebie znalazłem tusze 7 ml - 8,60 €, 15 ml - 10,55 €, 22 ml - 12,61 €, zamienniki do 6 €
Wersja do druku
U siebie znalazłem tusze 7 ml - 8,60 €, 15 ml - 10,55 €, 22 ml - 12,61 €, zamienniki do 6 €
Koledzy a moze ktos cos napisac na temat pixma MX 925, pytanie szczegolnie do czornyj? :D
Wlasnie pozbylem sie mojej drukarki hp, teraz czas zmienic na cos innego, padlo na canon model jak juz wymienilem wyzej, do uzytku domowego. Przeznaczenie to drukowanie dokumentow, skanonawie oraz ewentualnie jakies zdjecie jesli by jakosciowo byly dobre?
Witam
Pytanie:
Jaki największy format papieru fotograficznego można załadować do tej drukarki?
Również czekam na info jak nazywają się zamienniki?
Dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
A kolega przeczytał ten watek? Odpowiedzi na oba pytania w wątku przewijają się wielokrotnie.
Zaintrygowała mnie jedna funkcja, która się wyróżnia to rozdzielczość 9600 dpi dla druku i 4800dpi skan.
Czy to rzeczywiście się przekłada na lepszą jakość? Czy opłaca się w nią inwestować?
Zważywszy na to, że drukarka i modele z serii 8 nie są tak szeroko dostępne na rynku.
Simarik - dzięki musiałem trochę poszukać ale wiem już wszystko.
Mam jednak pytanie - na stronie Canon znalazłem nowszy model MG7550 NOWOŚĆ (w postach widzę 7150?), drukarka za około 700 zł .
Czym różni się od 6250?
Czy te same tusze będą pasowały do niej?
Ktoś może się jej przyglądał z bliska?
Witam!
Ja najtańsze XL do MG 7150 w Polsce znalazłem tu: Tanie tonery do drukarek, najtaDsze tusze, papier fotograficzny
Komplet wychodzi 312pln wraz z dostawą
Pozdrawiam
Dobrze wiedze ze ta PIXMA MG6250 jest juz nie do kupienia ?
Widze ze jest już następczyni tj MG7550, ale szukam takiej która również zrobi nadruk na cd/dvd.