Odp: Canon Cashback 2013/2014
Po zalogowaniu w systemie mam takie dane:
Status wniosku: Brakujące informacje
Uwagi: Nieprawidłowy kod kreskowy
Kody kreskowe wysłałem po około tygodniu od rejestracji i do listu nie dodawałem wypełnionego formularza (nigdzie nie przeczytałem, że trzeba).
I tutaj pytanie: czy jeszcze trwa weryfikacja czy zacząć się martwić, bo kod zły? ponad tydzień już minął odkąd wysłałem kod.
14 dni roboczych spokojnie . Miałem to samo i w końcu przyszła wiadomość że za 28 dni max wypłata. :)
Ok, to będę czekał :)
Nie wiem czy jeszcze 17-40 nie dokupić. Szkoda, że na 50/1.2 nie zrobili jakiegoś dobrego zwrotu... w sumie mogliby odświeżyć wersję 1.4.
Cytat:
Zamieszczone przez
Paviarotti
Ok, to będę czekał :)
Nie wiem czy jeszcze 17-40 nie dokupić. Szkoda, że na 50/1.2 nie zrobili jakiegoś dobrego zwrotu... w sumie mogliby odświeżyć wersję 1.4.
Odświeżą jak i i 35mm tylko pytanie kiedy :D
Długo nie musiałem czekać, przed chwilą przyszedł mail - wniosek zatwierdzony :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Paviarotti
Długo nie musiałem czekać, przed chwilą przyszedł mail - wniosek zatwierdzony :)
Dziś dostałem i ja ;) cierpliwie czekałem, w piątek minęłoby 14dni odkąd otrzymali ode mnie wycięte kody. Teraz tylko czekać na przelew.
Mimo poprzedniej informacji, że wszystko nieprawidłowe podałem teraz Canon przysłał informację:
Szanowni Państwo,
Z przyjemnością informujemy, że wniosek złożony w ramach Canon CashBack został zatwierdzony. Dołożymy wszelkich starań, aby zakończyć proces wypłaty w ciągu następnych 28 dni.
Uwaga: Wypłata jest realizowana w ciągu 28 dni liczonych od momentu zatwierdzenia wniosku, a NIE od daty zakupu. Prosimy zaczekać przynajmniej 28 dni od momentu otrzymania wiadomości zatwierdzającej wniosek zanim podejmą Państwo działania związane z przyspieszeniem płatności.
Z poważaniem,
Zespół Canon Polska
Ani słowa wyjaśnienia, przepraszamy, mieliśmy awarię, nic, null. Ja olałem ich prośbę o ponowne przesłanie kodów ale ile osób wyjaśniało, szukało na nowo kodów itd.
Czy z Canona nikt tego forum nie czyta? Po prostu wierzyć się nie chce, że taka firma w ten sposób postępuje.
ja już otrzymałam pieniążki - nawet nie sprawdzałam ile czekałam, po prostu pewnego dnia otwarłam konto, patrzę a tam 280PLN z Canona :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ketras
JA tu liczyłem na 6D w cashbacku... :mad: :oops:
Czy zdarzało się, że lista sprzętu w cashbacku zmieniała się? Czy po nowym roku w 2013r. był jeszcze jakiś cashback (masło maślane wyszło), czy po cashbacku na święta kolejny pojawił się na wakacje?
Jest 6D na liscie, nie wiem czy zauwazyles :)
Dodali dwa dni przed tym jak ja kupiłem :D ale kupione wcześniej też się liczą.