Odp: [marjo] Fotki popełnione przeze mnie, czyli ciężkie początki przygody z lustrem
Poprzednie bez odzewu to dzisiaj powracamy do miasta...
82. Kolejne podejście do głównej ulicy- Sienkiewicza w Kielcach, tym razem B&W
83. Nasze UFO czyli dworzec PKS :D
Odp: [marjo] Fotki popełnione przeze mnie, czyli ciężkie początki przygody z lustrem
83. - brakuje tylko podpisu na dole co to za miejsce i wyglądałoby jak stara pocztówka :)
Parę tygodni temu idąc przez kielecki rynek natknąłem się na koncert pod hasłem... Jezus robi różnicę
84.
85.
86.
87.
88.
89.
90.
91.
92.
93.
87
Wyróżnia się z zestawu.
dzisiaj niebo w wodzie, zapraszam do oceniania, komentarzy
94.
lekka monotonia kolorów w 94 jest taka uspokajająca ; )
Dziękuję za odwiedziny i pochwały, cieszę się że się spodobało :p.
A dzisiaj: ślubnie- fociłem gościnnie u siebie w rodzinie na ślubie cywilnym. Przy wyjściu z USC ustrzeliłem taką fotkę.
95.
Dzisiaj jesiennie, parkowo. Zapraszam do komentowania, czekam na uwagi, krytykę, porady.
96.
97.
98.
94 nieco zbyt niebieskie, ale ujęcie mnie przypadło do gustu, może popracuj suwaczkami w innej wersji. Bardzo fajne.
97 trochę razi ta nieostrość na pierwszym planie, bo zbyt dużo tej nieostrości - wiem, wiem - taka maniera, też tak mam :)
Można lekko przekadrować, wymazać śmietnik z lewej i wcale, wcale.
98 parkowe ale zapodziala się ostrość, choć temat trochę mało ciekawy.
Ale wiesz, mam amatorskie oko i wcale nie trzeba zwracać uwagi na moje dopiski, przecież sam się uczę.