Kiedyś szlifowałem temat ponownego wydania książki - jest to jak najbardziej do zrobienia już przy 100 szt zamówienia - nawet myślałem by to zrobić, rozmawiałem z wydawcą - jedno jest pewne - to jest do zrobienia ...
Wersja do druku
Kiedyś szlifowałem temat ponownego wydania książki - jest to jak najbardziej do zrobienia już przy 100 szt zamówienia - nawet myślałem by to zrobić, rozmawiałem z wydawcą - jedno jest pewne - to jest do zrobienia ...
Pozostaje kwestia praw autorskich...Cytat:
Zamieszczone przez DarekSzu
Wydawca pewnie ze sie znajdzie... ale czy (i za ile) obecny posiadacz praw autorskich (autor? poprzedni wydawca?) do tej ksiazki to osobna kwestia.
DarekSzu, jak mniemam rozmawiał z wydawcą ostatniego nakładu, więc kwestia praw autorskich itp. itd. odpada.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Istnieje jeszcze szansa dorwania tej ksiazki w formacie pdf ?
Mam to. Zajmuje 100MB. Masz jakiś serwer??
Jest szansa znaleźć jakieś inne książki tego typu w PDFach? Sprowadzanie pozycji zza Oceanu w cenie małego obiektywu to lekka przesada... Wiecie może, czy książki podobne do tej Freemana krążą gdzieś po sieci?
czy ktoś łaskawy może wrzucić wersje 300 MB na ftp?
ftp.isonet.pl
l: ftp_freeman
p: freeman
pozdrówka, i dzieki,
jakby co to udostępnie też dla innych zainteresowanych
miałem gdzieś 300 w domu, jak zlokalizuję to wam wrzucę
"file not found"
swoją drogą to chciałbym kiedyś przeczytać "o fotografowaniu" edit:mroczka, ale tej też nie można nigdzie dostać...