Czy ktoś wie ,czy ta lampa współpracuje z PW, dzwoniłem dziś do Fripersa ale tam są zieloni.
Wersja do druku
Czy ktoś wie ,czy ta lampa współpracuje z PW, dzwoniłem dziś do Fripersa ale tam są zieloni.
hej posiadam lampę YN568EX i mam problem ze zmianą zoom po wciśnięciu guzika nie zmienia sie nic za pomoca szczałek tylko przechodzi w tryb ittl lub manualny
Zooma zmienia się naciskając przycisk zoom, a nie strzałki
Pojawilo sie cos takiego Yongnuo YN-568EX II, YN568EX II Flash, High speed, Ultra powerful GN master control, Off camera speedlite for Canon | Yongnuo Store co myslicie ? Jest master (dla Canona EX, jest hss ) brac ?
Jest już dostępna w Polsce Lampa błyskowa YongNuo YN-568EX II Speedlite .
Czy prócz trybu Master widzicie jakiekolwiek inne różnice w porównaniu z pierwszą wersją?
Doszla wczoraj wieczorem do mnie wersja druga. Na stanie mialem juz yn565ex i yn560 II Niestety nie posiadalem wersji pierwszej 568ex wiec ciezko mi powiedziec. Na chwile obecna wszystko spisuje sie wysmienicie. Chociaz nigdy nie mialem problemu z tymi lampami. Polecam kupic z aliexpress lub po prostu z tego linku wyzej. Jak nie zalezy ci na czasie to zaoszczedzisz 2 stowki na piwo ( do tej pory nie mialem problemu z clem)
Z wyzwalaczami yn-622 nie powinno być problemów raczej ?
Pytam o wersję II
Doszła do mnie już w 24 godziny od zamówienia. Super zapakowana i z gratisami. Cena jak w aukcji. Co do lampy to moja pierwsza lampa zewnętrzna i jestem zachwycony :) wszystko działa super w pełni kompatybilna z 600d. Na akumulatorkach sanyo eneloop 1900mAh hula jak szalona. Błyskawicznie się ładuje nawet nie ma porównania do lampy wbudowanej. Mam porównanie do lampy sunpacka pracującej na nikonie to był koszmarek. W YN duży plus za obracany palnik w obie strony o 180 stopni. palnik obraca się z należytym oporem. Ogólnie co tu dużo mówić dla mnie sprawia wrażenie bardzo solidnego sprzętu. tryb hss tez przyjemnie się sprawdza w jasny dzień do rozświetlania cieni. bawię się nią i nie mogę się nacieszyć. W sobotę chrzest bojowy :)
--- Kolejny post ---
Też miałem problem ze zmianą zooma . Trzeba przypomnieć że należy schować odbłyśnik i rozpraszacz do końca aż kliknie zatrzask w lampie, dopiero w tedy uaktywnia sie automatyczny zoom i manualny pod przyciskiem "zoom"
W sumie aż taka to reklama była ? Kurde pewny gość to chciałem polecić forumowiczom. Co mają się nadziać na jakąś minę to tu pewna sprawa . Nie czerpię z tego żadnej korzyści i pierwszy raz kupowałem coś od tego Pana. nawet jest dział gdzie można polecać sklepy i to nie jest reklama ? Pytam grzecznie i pokornie nie wiem gdzie to pisze tu najwyżej prosze o przeniesienie postu w odpowiednie miejsce.