Odp: [ninevet] konie i ich właściciele.
Każda pora roku jest piękna i dobrze, że przychodzą spokojnie po sobie.
Cieszyłaby mnie zima, biała, puchata, skrzypiąca, a nie taka jak zeszłoroczna, szara i zimna. ;)
Btw pozwoliłam sobie zajrzeć na Twoją stronę i się absolutnie zakochałam w tych słowach, zgłaszam więc, że teraz przy każdym pytaniu o sprzęt będę Cie cytować w odpowiedzi :)
"Używam sprzętu Canona, ale nie będę opowiadał jakiego. Jeśli coś jest dobrze to niekoniecznie jego zasługa, jeśli źle - to myślę, że nie sprzęt zawinił."
Wczoraj byłam na Bazyliadzie, jest to impreza hodowlana konika polskiego i ogólnie zabawy promujące jeździectwo, oto efekty :
87.
88.
89.
Przy okazji chciałabym wrzucić portret ludzki, nie mam ich wiele, a wręcz nie mam ich wcale więc galerii się nie opłaca zakładać, aczkolwiek jestem ciekawa co myślicie. Dodam na swoje wytłumaczenie, że zdjęcie powstało przy okazji sesji końskiej i na terenie stajni ;)
90.
Mile się zapowiadają te portrety ludzkie. Nr90 jak dla mnie zgrabnie i elegancko, może jedynie przygasiłbym te kwiaty(odsycił kolor).
Dzięki. Może faktycznie przesadziłam ;)
91. tęczowy foch.
#92 już z myślą o okładce na kalendarz 2013?
93. We współpracy z .. modelką :)
Noga moja, pomysł mój, ustawienia moje, obróbka moja, jednak zdjęcie robione przez nią :)
Śmiesznie tak się musieć podzielić, ale kurcze niespecjalnie chciałam jej się kazać rozbierać i ubierać moje zdezelowane trampki po całym dniu chodzenia w upale ;)
To ci dopiero autoportret :-)