Tylko, że powyżesz kostują, z taką kasą się nie rozstanę, ale mogę sobie pozwolić i tak jak piszecie tanie za bardzo nie jest dobre więc ponawiam moje dwa typy i proszę o opinię.
CX540
lub też na to:
CX640
Wersja do druku
To ja może się podłączę pod wątek - z tym że pytanie będzie konkterniejsze - jaki statyw wybrać pod 350D z gripem i podpiętym do niego 400mm/5.6..(ewentualnie 100-400 - jeszcze nie zdecydowałem na 100% ale raczej stałka). Sherpa 600 to pewnie minimum i od niego zaczynam w ogóle rozważania.. nie bedę wydawał kasy 2 razy (raz - tanio i drugi raz - dobrze) tylko od razu chcę dobrze, więc co jeszcze wziąć pod uwagę? Kasa oczywiście im mniejsza tym lepiej ;-), I jaka głowica - potencjalnie do zwierzyny - czyt. ptaszyska itp.
Pozdr
Artur
Czy ktoś miał do czynienia z poniższym statywem: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=137818839
Jak się on ma do sherpy 600 ?.
W sobotę idę do sklepu pobawić się, wiem, że ten pierwszy cx 540 jest niewiele niższy parametrami od cx 640 i zastanawiam się nad tym tańszym ale może jestem w błędzie, w sobote się okaże.
Apropo czegoś co jest w chinach, mp3 playera zamawiałem z chin, dwa miesiące na niego czekałem, nerwów masa gdy dotarł posłużył mi 1 dzień poczym zdechł. :)
teraz się już wystrzegam takich rzeczy. No chyba, że w sklepie będą coś mieli. Jessops duży to się okaże.