Gdzie to widziałeś?Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Jeszcze 2 lata temu ja tak robiłem :mrgreen:
A efekty były bardzo zadowalające (choć ich uzyskanie mocno upierdliwe).
Wersja do druku
Gdzie to widziałeś?Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Jeszcze 2 lata temu ja tak robiłem :mrgreen:
A efekty były bardzo zadowalające (choć ich uzyskanie mocno upierdliwe).
Widziałem, gdy byłem na imprezie firmowej, mniej więcej 1,5 roku temu w Miedzeszynie. Oglądałem później fotki i tańczące pary wyszły naprawdę ładnie doświetlone i jakby wirowały.Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy
Nie wyobrażam sobie korpusu bez gripa. Miałem 500 z gripem, 33 z gripem, teraz mam 10D tez z gripem. Aparat o niebo lepiej leży w rękach. Nawet, a zwłaszcza przy dłuższym tele. Teraz zaopatrzyłem się w kolejny korpus ale niestety bez BG. Choć nie będę go potrzebował bo majstruję coś w stylu mieszka do makro w stylu guru Arkadiusza STOPY. Bez BG będzie trochę lżej.
Wystarczy popstrykać bez gripa i z nim, od razu czuje się różnicę. Oprócz BG używam także Hand Strap. Przynajmniej szyja mnie nie boli od wiszącego na niej aparatu, gdyż w chwili odpoczynku trzymam luźno rękę a korpus wisi na Hand Strapie. Polecam oba BG oraz HandStrap.
Zgadza się :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Dla tych co chcieli zobaczyc fotki, to wrzucilem jedno zdjecie.
Zrobilem nowy temat.
http://canon-board.info/showthread.p...106#post130106
od wczoraj posiadam gripa, i w końcu jest za co złapać, łapa mniej goni :-), a jeśli chodzi o fotografie w pionie to trzyma się wprost rewelacyjnie! Osobiście jestem bardzo zadowolony...polecam bo ceny lecą.
pozdrawiam.
Ja zamowilem dzisiaj rano 8-)
Zobaczymy czy faktycznie jest taki hiper ... :D
jest jest... nawet 5d bez gripa się jakoś tak kijowo trzyma... nieswojo...
Ja też mam gripa i bardzo sobie chwalę. Po tym, jak kupiłem Tamrona, doszedłem do wniosku, że samo body nie wystarczy, i że do bezpiecznego trzymania aparatu potrzeba coś więcej. Mam duże ręce, wiec malutka puszka wymykała mi się z rąk.
No i teraz to dopiero się zaczęło. Sprzęt z gripem nie mieścił się w pokrowcu, więc trzeba było kupić coś większego. Teraz dochodzę do wniosku, że i Hand Strap E1 by się przydał, bo to zawsze bezpieczniej się trzyma.
Zastanawiam się co trzeba będzie dokupić później, kiedy założę już ten dodatkowy pasek? :)
To zaczyna mi przypominać studnię bez dna…
WELCOME IN THE DSLR WORLD :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez tomosj
He, he ja tam jeszcze w nim nie jestem, ale zbliżam się jak ta ćma do świecy:mrgreen: