Przecież on te klawisze trzyma na suszarce do prania!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez thorin
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EDIT:I jeszcze te fury,którymi zajechali:mrgreen:...i wszyscy razem,,jeszcze jeden dzień,jeszcze jedna noc...'':D
Wersja do druku
Przecież on te klawisze trzyma na suszarce do prania!!!!!Cytat:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EDIT:I jeszcze te fury,którymi zajechali:mrgreen:...i wszyscy razem,,jeszcze jeden dzień,jeszcze jedna noc...'':D
no to jeszcze jeden:
http://video.google.com/videoplay?do...0849261&q=boys
a za Metallica:
-Accept
-Black Sabbath
-Cypress Hill
-The Sisters Of Mercy
-Motörhead
-Megadeth
No i wielki Joe Satriani
a do potanczenia Aretha Franklin
rotfl:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:Cytat:
leze na podlodze
A po tym będę miał koszmary,już się boję chinczyków w dresach:-D :razz: :mrgreen: :lol:Cytat:
:mrgreen:
kiedyś miałem takie organki :D:D teraz mam "nieco większe" bo kościelne :D
ale najbardziej rozbrajające jest solo Czesia :mrgreen:
Czytałem Twoją wypowiedź z ogromną przyjemnością, zgadzam się z tym w 100%. Słucham tej kapeli od 20 lat i uważam że prawdziwy ogień czuć na 2 pierwszych płytach, od Master of Puppets rozpoczął się okres perfekcyjnej gry technicznej już bez tej młodzieńczej radości. Mimo, że uwielbiam ich całą dyskografię to najczęściej słucham Kill 'Em All i Ride the Lightning te albumy mają w sobie coś z Punk Rocka, a to była moja kolejna fascynacja.Cytat:
Zamieszczone przez Bachman
Podsumowując: Metallica, Iron Maiden, Motorhead i wiele innych, dalej Polski Punk Rock i tzw. scena niezależna: Dezerter, Kult, Armia, Brygada Kryzys, Bielizna. Świetny jest też Dżem.
Kończę bo nie mogę wymienić wszystkiego, ciągle coś mi się przypomina.
Chyba jednak szeroko pojęty Rock'n'Roll to jest to czego słucham.
Ride the Ligntning? Punk? :mrgreen: Przecież to momentami wręcz w symfonię wpada :) (tytułowy kawałek, który notabene uwielbiam).Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Deep Purple, Black Sabbath, Ritchie Blackmore i pochodne :):!:
Na a ja to raczej za dziwnymi klimatami przepadam. Najbardziej lubię słuchać:
Venom, Dragon, Vader, Kat, Turbo, Darkthrone, Marduk, Rainbow, Sodom, KSU, Scorpions a także (he he) Kim Wilde, Franek Kimono, Dr Hackenbush a czasami nawet Fasolki! Ogólnie najlepsza muzyka to ta z lat osiemdziesiątych (szczególnie polski metal - jest wprost przeładowany pozytywną energią a słucha się go najprzyjemniej w świecie). Wszystko potem może być tylko gorsze.....