kurde ;] ale burzę rozpętałem. a ja i tak wole Canona 24-105/4 L IS
Wersja do druku
kurde ;] ale burzę rozpętałem. a ja i tak wole Canona 24-105/4 L IS
Teraz wolisz tego, jutro tamtego.... takie zycie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Metus
Aczkolwiek to, że obiektyw nie przekazuje info o odległości nie powoduje,
że nie działa E-TTL II
http://www.bobatkins.com/photography/eosfaq/ettl2.htmlCytat:
As a reminder, distance data is never the only factor that controls flash exposure in E-TTL II. It is an optional data point, no more and no less. E-TTL II remains functional with *all* Canon EF lenses, but when using direct flash, E-TTL II is at its best when distance data is available.
Cytat:
Zamieszczone przez _ARTI_
A do kogo to? Przydaloby sie cytowac do czyjej wypowiedzi sie odnosisz :roll: . Bo na dwoch ostatnich stronach watku nikt tego argumentu nie podniosl.
A post #75 to niby ile stron dalej jest ? 8)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Arti, nie Don Kichot'uj. Walczysz chłopie z wiatrakami :)Cytat:
Zboczenie zawodowe ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
http://www.pg.gda.pl/~agatek/netq.htmlCytat:
"Z drugiej strony nie popadaj w inną skrajność i nie unikaj cytowania jako takiego w ogóle. Często jest ono niezbędne do zrozumienia o co właściwie w Twoim komentarzu chodzi. Dobrym zwyczajem jest tu także przeplatanie cytowanych fragmentów z własnymi na nie odpowiedziami, co zwykle sprzyja ogólnej przejrzystości wypowiedzi. Należy także, umieścić na początku cytatu informację o jego autorze. Sam cytat powinien zawsze poprzedzać Twój komentarz."
Piszac posty na forum prosze by byly one zgodne zarowno z Regulaminem forum jak i ogolnie przyjetymi zasadmi dobrego wychowania w Internecie, czyli Netykieta, ktorej fragment znajdziemy powyzej.
Dziekuje za uwage 8)
Świetnie ale już na 1 rzut oka:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Człowiek sam sobie przeczy - w powyższych wypowiedziachCytat:
Pamiętaj, że pojedyncza linia listu nie powinna przekraczać 80-ciu znaków. W praktyce, ze względu na to, że list Twój może być przez kogoś cytowany (a więc do każdej z linii zostaną dostawione dodatkowe znaki), długość linii powinna być mniejsza niż 71 znaków.
jest powyżej 80 znaków w linii 8)
Mój post był zgodny z Regulaminem więc sugerujesz, że brak mi dobrego wychowania ? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ej chlopy... dajcie se luzu :roll:
Wracajac do tematu - 24-70L i nic wiecej :)