tak sobie patrzę... i się zastanawiam czy nie jesteś klonem Sergiusza i jego wątku galeryjnego :mrgreen:
Wersja do druku
tak sobie patrzę... i się zastanawiam czy nie jesteś klonem Sergiusza i jego wątku galeryjnego :mrgreen:
Mam podobne odczucia... (niestety).
Przez moment pomyślałem, że jest mnie dwóch...ale przejrzałem wątek który kopiuje i...:confused: zupełnie inna historia. Rozumiem, że jak ktoś lubi np. malarstwo czy jesień to już jest czyimś klonem :mrgreen:
Było troszkę Chełmna, było troszkę Bydgoszczy...
[144]
[145]
[146]
Nie czytałem jeszcze wątku od początku ale z tego co widzę na ostatniej stronie, to bardzo podoba mi się Twoje zdjęcie [144]
144 Toruń z tarasu widokowego? fajna miejscówka ale ciężko po nocy trafić
Mi się z kolei bardzo podoba 146 - 144+145, toruńska klasyka, troszkę krzywa :))
146 też super!
:D
Nie wiem czy z tarasu, ciemno było :mrgreen: Trafić dość prosto, od dworca PKP prowadzi wyasfaltowana, skąpo bo skąpo ale oświetlona droga.
Dzięki koledzy za komentarze, zdjęcia się podobały, ale Toruń to jedno z najpiękniejszych polskich miast (i mam do niego blisko). Jego piękno docenione jest nie tylko przez Was - wszak od 1997 roku znajduje się na liście Światowego Dziedzictwa Kulturowego i Naturalnego UNESCO [sorry za CapsLocka). W obrębie dobrze zachowanych murów miejskich - doskonale widocznych na zdj. [144] - znajduje się niezliczona (przeze mnie rzecz jasna) ilość zabytków, z czego pięć jest klasy zero, a pięćdziesiąt klasy pierwszej... klasy dwa i trzy pominę bo sam nie wiem ile tego jest :roll:... i chyba tylko Krakusy mają więcej...zabytków.
Uwielbiam się snuć po zabytkowych uliczkach Starego i Nowego Miasta.
[147]
[148]
Biskupin 17-25.09.2011
Epizod I "Droga"
[149]
[150]
[151]
c.d.n.
Miejscówka super - polecam........niezapomniane wrażenia dla fotografującychCytat:
144 Toruń z tarasu widokowego? fajna miejscówka ale ciężko po nocy trafić
(i nie tylko) ... :oops: ...... :wink:
jacek_73 .... dz .... fotki z naszych miast są super .... tylko nie tnij po oczach ...... plisss....... Pzdr