bomba z naciskiem na schodki, bruk. Tylko ten Zygmunt....pan tu nie stał...
Wersja do druku
bomba z naciskiem na schodki, bruk. Tylko ten Zygmunt....pan tu nie stał...
Jak dla mnie jedynka najlepsza (i nie obchodzi mnie, że temat oklepany - mnie się podoba), bruk może być ale jak nań patrzę to mam straszny przechył na lewo;)
Schodki I - mają jakieś takie nieładne ciapki - wygląda to jak szum pospolity - niestety - a ISO tylko 200...
Co było robione z zamkiem zza węgła - wygląda jakoś nienaturalnie (kolory + zupełny brak szczegółów na zamku - np. dach) - czy ta fotka była może odszumiana?
Zygmunt - najgorszy z serii:shock:
Pozdrawiam
Coś mi się wydaje że na większości wyciagałeś cienie w PS-ie. Niby dobra sprawa ale z bardzo dużym umiarem, bo zdjęcia robią się deczko płaskie i mąło plastyczne.
Jedynka bardzo dobra. Reszta już gorzej. Myślę że nie warto wrzucać wszystkiego co się zrobiło, tylko wybrać najlepsze.
Dzięki za opinie. Tak, praktycznie wszystkie oprócz jedynki były wyciągane w PS. Cóż jeszcze nie potrafie naświetlać tak żeby nie prejarać nieba a główny temat poprawnie naświetlić ale wszystko przedemną
Jedynka zdecydowanie najlepsza, a trójka wręcz przeciwnie (porównując do pozostałych).
Tylko jedynka.
1 jest fajne ale gdyby tak bardziej rozmyć wodę na fontannie było by super.
3 nie wiem... może jakby okienko ciaśniej skadrować, IMHO dobrze zauważyłeś kolorki i fakturę ale w tym zdjęciu jest za dużo wolnej przestrzeni szczególnie z dołu i lewej strony.
No własnie w 3ce ważna jest faktura i kolorki, może rzeczywiście ciutek ciasniej byłoby lepiej