Widzę że zrobił się z tego bardzo sympatyczny wątek. Ja co prawda teraz nic nie dostałem związanego z foto ale swojej piekniejszej połowie życzyłem - przy okazji życzeń wigilijnych - obiektywu 100-400 L :lol: I to jak najszybciej :lol:
Wersja do druku
Widzę że zrobił się z tego bardzo sympatyczny wątek. Ja co prawda teraz nic nie dostałem związanego z foto ale swojej piekniejszej połowie życzyłem - przy okazji życzeń wigilijnych - obiektywu 100-400 L :lol: I to jak najszybciej :lol:
O, to u mnie byl ten sam Mikolaj :)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
A to ciekawe, bo u mnie Mikolaj to self-made man...Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
No toz mowie ze u mnie ten sam - self-made :)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
szara połowka i przednia osłonka na obiektyw
Cytat:
Zamieszczone przez Trzaska
Wlasnie taka wersja 'zdobylem' klawiature. Rodzicow stac na prezent w okolicach 100zl a nie maja okazji mnie podgladac przy wystawach (tym bardziej ze sprzet ogladam w internecie a nie sklepach) bo mieszkamy w innych miastach.
Tak wiec przed swietami telefon do taty "kupiliscie mi juz cos? nie? To ja chce taka klawiature... a w Lublinie jej nie ma, to kupie u siebie i przywioze do zapakowania" . I tyle... gdybym zasugerowal chocby karte pamieci 1GB "co? 200zl za takie gowienko? " :?
Muflon, a jak sie toto cudo nazywa??;) ściąganie z netu 60 GB odpada :p , ale ciekaw jestem;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Tylko ksiazeczke: Fotografia cyfrowa - Edycja zdjęć Wydanie II - Scott Kelby,ale bardzo sie ciesze!
Ja też książkę: Fotografia cyfrowa - Edycja zdjęć Wydanie III - Scott Kelby
Tego nie ma "w necie" :) http://www.x-plane.com . Sceneria (budynki drogi itp.) momentami trochę naiwne, ale teren (tekstury).... mmmm.... ;-)Cytat:
Zamieszczone przez osasa