91.
Uploaded with ImageShack.us
Wersja do druku
Cześć,
na konstruktywną krytykę na forum specjalnie nie licz - dla wielu wpisanie "słabo" to szczyt możliwości pod każdym względem...
Większość Twoich fotek robi na mnie bardzo dobre wrażenie: można rozpoznać Twój specyficzny charakter, a to dużo, szczególnie w przypadku cyklu. Podobały mi się zdjęcia z NY i te 21-25, bo miały jakiś wspólny temat, coś je łączyło. Inne też są ciekawe, ale łącz je w jakieś całości - wyraźnie widać, że nie pstrykasz przypadkowo, więc da się połączyć.
Lubię Twoją obróbkę kolorowych fotek. Jestem na tak.
TAD
tadpaw ,miło usłyszeć dobre słowo .Cieszę się,że Tobie się podobają moje wypociny
92.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
93.
94.
95.
96.
97.
Dokładasz do pieca!
Opowiedz kilka słów o swojej obróbce - domyślam się, że tutaj wiele bierze się z obniżenia przejrzystości (moim zdaniem odrobinę za bardzo) i ocieplenia filtrem. Jak robisz kontrasty - jakoś kolorem selektywnie, liniowo czy krzywymi? Pytam, bo ciekawie Ci to wychodzi - nawet żule wyglądają odświętnie :-) Tylko ich to bym mocniej zróżnicował kontrastowo, bo są wielką plamą.
Tadpaw ,korzystam z paru ciekawych wtyczek pod PSs no i zabawa krzywymi:-D
99.
taki tam żarcik
no dzieki za wreszcie jakis pozytywny komentarz... Twoje zdjęcia świetne... troche rozmazane jak ze snu...
100.:mrgreen:
101.
102.