62 i 66 jakoś wpadły mi w oko tylko coś tam bym moze poprawil :)
Wersja do druku
62 i 66 jakoś wpadły mi w oko tylko coś tam bym moze poprawil :)
10.1 Bardzo ładne Zima ogólnie Ładnie :lol:
68. 69. srednie
70 ladne tylko brakuje jakiegos mocnego punktu
73. nie podoba mi sie tak jakos za duzo drzew ja bym sobie odpuscil takie zdjecie
74. fajne bardzo mi sie podobaja kolory
75. swietne tylko szkoda ze pani ma ucieta troche glowe
76. nie trafia do mnie nie ma tego czegos co by przykuwalo uwage
pozdrawiam
Podobają mi się te stoiska z rybami. W kategorii "podróże" są to dobre zdjęcia. Obróbka też pasuje.
W kategorii "krajobraz" to nie podoba mi się zdjęcie zimiowe 71. Zdjęcie nawet się wybroni, ale nie podoba mi sie obróbka. Chyba nie zawsze jest dobrze przykładać jedną obróbkę do wszystkiego.
fabio
Dzieki jak zawsze za opinie. To przekolorowane z Londynu bylo pod ocene „wscieklosci” obrobki, zgadzam sie z ocena. Przy kramach z rybami myslalem, ze raczej 76 jest lepsze. Dzieki raz jeszcze i czekam na Twoje zdjecia
Eloi
Cenie sobie Twoja ocene bo podobaja mi sie Twoje zdjecia i obrobka, co zreszta juz Ci kiedys napisalem ( BTW moglbys troche wiecej zdjec pokazywac....). Zwlaszcza dzieki za kilka zdan o obrobce, bo szczerze mowiac na tym najbardziej mi zalezy (zwlaszcza ze „popelnilem” juz tutaj kilka ryzykownych eksperymentow i kazda uwaga mi sie przyda na przyszlosc).
Obrobki w 71 nie uzywam za czesto. Ciesze ze kramy z rybami sa OK.
Ponizej jeszcze 4 z „portretami ulicznymi” – tez z podrozy w rozne miejsca, wiec pokaze do oceny tutaj aby nie zakladac kilku watkow. Polecam sie krytyce
Pozdrawiam
77
78.
79.
80.
Może i mógłbym jakby forum było bardziej aktywne. Umieszcza człowiek zdjęcie i nikt nie zagląda przez całe tygodnie i cieszy się jak wreszcie jakiś jeden wpis dostanie. :)
Co do tych ostatnich portretów, to nie jestem specem w tej dziedzine którą bym nazwał "naturszczyzmem", czyli takimi przerysowanymi portretami charakterystycznymi. Osobiście nie jestem wielkim miłośnikiem tego typu, był czas mody na draganizm, taki draganizm to dla mnie przerost formy nad treścią. Nawet sam Dragan mi się nie podoba, więc zupełnie się nie przejmuj moją krytyką. :)
A komentuję bo choć generalnie nie lubię dawać negatywnych komentarzy, ale to piszę bo widzę że forum martwe. :)