wspomniany wcześniej Pan z akordeonem czy też harmonią :-)
Wersja do druku
wspomniany wcześniej Pan z akordeonem czy też harmonią :-)
Pare lat temu zrobilem cos takiego. Przez chyba 3 lat z rzedu szukalem miejsca do zrobienia takiego zdjecia. Aparat Eos 50, film to Velvia, szkla nie pamietam (cos taniego) i kilka dni temu zeskanowane na Coolscan V ED.Cytat:
Zamieszczone przez przemo_21
Załącznik 565
Pozdrawiam
Coronado
Coronado fajowe ujecie
kilkanascie lat temu zrobilem fotke cmentarza z lotu ptaka
wyglada to kosmicznie.
na pierwszy rzut oka trudno sie zorietowac co to jest za miejsce
tyle ze to w ciagu dnia bylo
jak znajde gdzies ten slajd to zrobie skan i wrzucę do pokazania
bebop ..nie chcę być złośliwy, a wogóle nie ma mowy, bym się z Tobą porównywał, ale plzzz... Twa fotka jest bardzo naturalna (kolorystyka, ostrość sceny - dla mnie rewelka) na co nie mam wpływu z 350d, ale czy jej kompozycja i przekaz są faktycznie super związane ze Świętem Zmarłych ??
akordeonista - Cmentarz Wolski Warszawa.Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
ten sam cmentarz w detalu:
No to i ja się przyczepię do tej foty... jakość super ale - IMO - klimat żaden. Wydaje mi się, że ten portrecik mógłby się tylko obronić gdyby był zrobiony z bliska i szerokim kątem. No i oczywiście trzeba mieć tupet (albo prosić pana o zgodę), ale to już temat na inną rozmowę. ;)Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
detal fajny, ale akordeonista do mnie nie przemawia. jakiś dziwny kadr, kolory jakoś draganowane chyba, a związek z Świętem poszlakowy...
ten Pan ma taką skórę... a związek ze świętem? poszlakowy rzecz jasna. przecież mówiłem że odpuściłem sobie foty zniczy na rzecz innych detali.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Bebop detal fajny, czyżby w tle znicz? Jeżeli tak to może lepsza byłaby trochę większa GO.
O "egoista" zmienił "logo":-D