w gardle Ci nie stanela? ;)Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Wersja do druku
w gardle Ci nie stanela? ;)Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Ciesz się, niedługo kaczki mogą być gatunkiem prawnie chronionym.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Jestem tylko ciekaw, jak Kaczyński podziękuje Lepperowi i Rydzykowi za poparcie.
Nie wymawiaj imienia Ojca Dyrektora Rydzyka na daremnie.Cytat:
Rydzykowi za poparcie.
perian ty grzeszniku.:lol:
a na onecie juz Tuska nie lubia
W drugiej turze wyborów prezydenckich Kaczyński wśród polskich obywateli mieszkających w U.Ass.A. zyskał 70% poparcia... nic dodać, nic ująć...
nie stanela.Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
martwa byla to co miala stawac :P
Bo obrażasz wszystkich, całe polskie społeczeństwo. Nie wszyscy glosowali na kaczora. Glosowalem na Tuska i teraz jestem niezadowolony z wyników tak jak i Ty ale to nie jest powód aby każdego na ulicy nazywać zacofanym polaczkiem i ciemnotą!Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Niestety temat największej polskiej mafii (czyt. ojciec Rydzyk) ma sie bardzo dobrze a dodatko po tych wyborach będzie jeszcze lepiej :-(Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Panowie, a czy ktoś może mi wytłumaczyć, czym (poza wzrostem) się ci kandydaci różnili?
Przecież ostatnio PO oskrażała PiS o to, że ten chce zbytnio obniżyć podatki!
Z tego wyboru widzę jedną korzyść: szanse na ratyfikację w Polsce kolejnego potworka pn. konstytucja europejska są dużo mniejsze.
Normalka, to samo przed parlamentarnymi i przed I turą. Można też zauważyć, że niektóre ugrupowania regularnie dostają w sondarzach więcej lub mniej np. w celu tworzenia wrażenia marnowania głosu.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Spece od marketingu politycznego mają to dobrze wyliczone, obawiam się.Cytat:
Zamieszczone przez Venio