No tak też uważam i dlatego się wypisałem i jak już zapodam tematem, to nie ma przebacz - rzeźbicie aż wyjdzie :D
(nie mogę przesadzić z trudnością tematu już w pierwszym Assignmencie, bo poodpadacie ^^)
Wersja do druku
No tak też uważam i dlatego się wypisałem i jak już zapodam tematem, to nie ma przebacz - rzeźbicie aż wyjdzie :D
(nie mogę przesadzić z trudnością tematu już w pierwszym Assignmencie, bo poodpadacie ^^)
Dawaj dawaj, może być trudny. Przyzwyczajony już jestem do trudnych tematów:D
Czekamy na ostatniego uczestnika, a później już tylko do niedzieli i ruszamy z koksem.
To i ja żeby zamknąć listę, bo pomysł mi się podoba ;):
1. trzeszcz6
2. leCoq
3. deffik
4. rekin
5. zmaku
6. matusp
7. krzysiek27
8. airhead
9. mate00sh
10. Goomis
A i jeszcze mam pewien pomysł:
Jako, że Master daje tematy i też ma pewnie jakieś ich wizje itp. to proponuję dać mu przywilej jakiegoś bonusu. Tj. np 5pkt. W każdym cyklu Master ma 3możliwości przyznania bonusu wedle uznania. Powiedzmy, że jakaś praca go szczególnie chwyci za serce pomysłem, wykonaniem, czymkolwiek. Bonus może przydzielić po zakończeniu sondy(aby nie sugerować głosującym, że skoro on dał bonus to fota musi być genialna :-P ) Co wy na to?
To by było dobre, jakby Master nie brał udziału w kontroli zgłoszeń i wystawianiu sond. Decydując się na bycie Masterem chciałem jak najbardziej odciążyć modów i przeglądać te maile i przygotować wstępną treść sondy. Jeżeli mody się zgodzą na całkowite złożenie tych czynności w ich ręce, to mogę się zgodzić na przyznawanie bonusowych punktów. Tym bardziej, że zgłosili się ludzie, których stylu aż tak mocno nie kojarzę i nie powinienem móc być stronniczy.
No to teraz czekamy do 7! będzie świetna zabawa bardzo motywująca do robienia zdjęć, bo to w końcu jeden temat na tydzień :D będzie szaleństwo!
pozdrawiam :)
Powinien być jeden temat dziennie, ale już nie będę taki zaborczy :p
1. trzeszcz6
2. leCoq
3. deffik
4. zmaku
5. matusp
6. krzysiek27
7. airhead
8. mate00sh
9. Goomis
10.
Zdaje się, że rekin został potraktowany gazem i nie weźmie udziału w projekcie, więc jeszcze jedno miejsce jest ;)
To ja się zapisuje :)
1. trzeszcz6
2. leCoq
3. deffik
4. zmaku
5. matusp
6. krzysiek27
7. airhead
8. mate00sh
9. Goomis
10. Vaselina