jutro wystawa kotów na MTP, ktoś się wybiera ?
Wersja do druku
jutro wystawa kotów na MTP, ktoś się wybiera ?
heh, chętnie, ale nie dam rady czasowo...Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
w najbliższym czasie generalnie będzie kiepsko.
acha, a 10. grudnia można odbyć u nas kurs (3h) w kurii dający ten papier na foto ślubne. chyba się przejdę z ciekawości 8)
Za ile?
Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Tylko co mi po takim papierze ? Na każdym ślubie to młodzi załatwiają z księdzem, że bedzie fotograf.
co za ile? kurs? za friko przecież, tej, choć nawet nie pytałem. tylko trzeba być punktualnie, co dla mnie jest już wystarczająco wysokim wymaganiem :mrgreen: no i zapisy przez lokalnego proboszcza.Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
zgadzam się, mi też (w całej mojej karierze, he, he ;)) nie zdarzyło się, aby ktoś o taki kwit zapytał, ale są pewne zasady, co do fotografowania na mszy, i zawsze były to tylko jakieś tam mniej lub bardziej przybliżone info - dlatego jak pisałem chciałbym się teraz przejść z ciekawości, żeby dokładnie usłyszeć, kiedy nie wolno, a kiedy nie wypada pstrykać 8)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
poza tym Cichy, to jest marketing :wink:
będziesz mógł pisać, że masz licencję kurii, no :grin:
Dobra, jadę na te koty :)
pozdrów od nas kociaki :DCytat:
Zamieszczone przez Cichy
no i pokaż tu potem najfajniejsze sztuki... :twisted:
Cieeeemno tam było. Rok temu to przynajmniej tam, gdzie było jury to dali jakieś oświetlenie, a teraz to taka lipa, że szok. Potem może coś zapodam.
Cwicz Cichy, cwicz te koty ;) ... mi jakos slabe oswietlenie nie przeszkadza. A jak przeszkadza to ide do organizatorow i o tym mowie (jakos tak sie sklada ze mam znajomosci ;) ... a organizatorem w Poznaniu byl moj naprawde dobry znajomy ale za daleko i sie nie wybralem).
3-4.12 oraz 10-11.12 w Warszawie. Najpierw pokaz kotow, tydzien pozniej wystawa miedzynarodowa 8)