w zasadzie bardzo poprawne zdjecia.
nie bede bawic sie w miclesa zeby szukac duperel ktore w teorii zanizyly by ogolna ocene fotki.
troche zbyt pastelowo jak dla mnie, ale pewnie takie miales zalozenie i to w zasadzie jedyna moja uwaga :)
Wersja do druku
w zasadzie bardzo poprawne zdjecia.
nie bede bawic sie w miclesa zeby szukac duperel ktore w teorii zanizyly by ogolna ocene fotki.
troche zbyt pastelowo jak dla mnie, ale pewnie takie miales zalozenie i to w zasadzie jedyna moja uwaga :)
Fajne obrazy w ostatniej serii. Ogólnie wypomniana przez BeatX plastikowość wpisuję się w całość. Sceny zaaranżowane, nieszablonowe. Najbardziej podoba mi się to, że osoby fotografowane po prostu się bawią tym co pozytywnie wpływa na odbiór zdjęć.
Technicznie zawsze można coś poszukać wg własnych upodobań i wyobrażeń.
Ostatnia sesja przyjemna - lekko i z jajem.
Mi osobiście nie leży obróbka - przede wszystkim ten duotone, kolor ok chodź nie powala.
Same kadry i pomysł są fajne.
2ga sesja narzeczenska za mna - zaczynam powoli lapac o co chodzi w tych portretach :mrgreen: gdy wieczorem dodam wiecej na bloga to podlinkuje
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59 bonus (bo nie pasowal do reszty poziomych kadrow ;) )
Jeju jak fajnie! Super ciuchy do fajnych pomysłów i dobre zdjęcia. "Będzie pan zadowolony".
47 - nie widać piór od wioseł, a mogłoby być widać.
48 - trochę się góry strojów zlewają :P
54 - mogłaby jej fałda od siatki nie iść przez twarz.
55 - leci na prawo.
Butelkę można było wrzucić na czas zdjęć do łódki.
No mi właśnie ten content aware delete nie działa dobrze nawet na najprostszych poprawkach...
55 kolorystycznie pasuje do reszty..poza tym spoko :)
masz racje, 55 nie obrabiane ;)