Bardzo ładne to ja dla Pani zaproponuję różęCytat:
Zamieszczone przez TomekS
Wersja do druku
Bardzo ładne to ja dla Pani zaproponuję różęCytat:
Zamieszczone przez TomekS
Stara fotka jak swiat... z A60 jeszcze. Ale bardzo ja lubie.
ja aż trzy mam ulubione ale to dlatego że produkuję prawie same gnioty więc to, co uważam że mi wyszło tutaj pokażę. dwa zresztą już były w galerii.
Bardzo fajna :grin: Coś bardzo podobnego widziałem w naszej 3Miejskiej ruchomej galerii, czyli w wagonie SKM. Czy to też Twoje?Cytat:
Zamieszczone przez Błajo
Kuba, naprawdę nie wiem jak to się stało, że ta Twoja galeria Taniec współczesny umknęła mojej uwadze :shock: Zdjęcia są fascynujące i jestem pod olbrzymim wrażeniem. Widać od razu, że kochasz taniec (wpływ żony?), co znajduje swoje odbicie w pięknych zdjęciach. Powinieneś coś dalej z tym robić, bo to zbrodnia trzymać takie zdjęcia wyłącznie w swojej prywatnej galerii!Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
hehe, to miłe :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Jurek ale przecież moje zdjęcia są nudne :cry: (to nie moja fałszywa skromnność tylko opinia kolegi z forum). W każdym razie bardzo mi miło, a Twoja opinia ma szczególne dla mnie znaczenie.
Zachęcam Cię do wytknięcia mi moich błędów w moim wątku (bo ie chcę tutaj wątku zapaskudzić swoim marudzeniem). Dzięki twórczej krytyce już się wiele nauczyłem :)
Nie... ale jak ogladam fotki co wygraly ten konkurs SKM to porazka :)Cytat:
Czy to też Twoje?
http://www.skm.pkp.pl/dali.php?aa=og...e27a25621510e9
Ta 1fotka to 2000 pln ;)
Oni chyba sobie zartują o_OCytat:
Zamieszczone przez Błajo
Ja też, ja też :)
20d + Sigma 18-50. Na Nikonowych warszatach robiłem, stresując kolegów bialą rurą podpiętą do aparatu :)
Wcale się nie dziwię że je lubisz....Jest piękne i emanuje niesamowitym spokojem :)