Goomis - jestem z kuj-pom a robię gdzie indziej :D Studio Graf znam tą firmę, ceny mają wysokie, jestem ciekaw jakości, zamówie sobie chyba pokazową aby sprawdzić to o czym mówisz.
Wersja do druku
Goomis - jestem z kuj-pom a robię gdzie indziej :D Studio Graf znam tą firmę, ceny mają wysokie, jestem ciekaw jakości, zamówie sobie chyba pokazową aby sprawdzić to o czym mówisz.
fotoalbumy zamawiam w digitalalbum - jakość REWELACJA
Ja nie mówiłem, że wszyscy tam robią bo by to było przesadą.
Jednak zdecydowanie mogę stwierdzić, że większość ludzi z Bydgoszczy i okolic, dużo klientów jest też z Torunia.
Poza tym Poznań, Warszawa, Pomorze.
Wysokie ceny? Patrzysz na cennik dla klientów indywidualnych zapewne?
Dla profesjonalistów w porównaniu z innymi labami jest naprawdę tanio. Prawda, że mieli w tym roku podwyżkę (pierwszą od 3lat :P) ale przy tym co się obecnie dzieje z cenami papierów to ja się nie dziwię.
Zerknałem tak szybko na stronę. Napisz cos więcej o współpracy z nimi jako zawodowy fotograf to może mnie przekonasz jak bedzie warto :)
Hmm coś więcej?
Od kuchni? Jak chcesz bez korekty to będzie bez korekty, jak chcesz poprawki to Olek siedzi nad każdym zdjęciem choćby ich było nawet 500sztuk.
Z terminami w 90% się wyrabiają, teraz jest lepiej bo doszedł nowy pracownik - introligator zajmujący się tylko i wyłącznie fotoksiążkami.
Masz dostęp do FTP - albo ogólnego albo prywatne konto.
Jakość zdjęć? Dla mnie świetna. Współpracuje z nimi tak jak napisałem czyli w zasadzie "od zawsze" i dla mnie jest to po prostu standard.
To co widzę na moim NECu dostaję na papierze. Nigdy nie było "niespodzianki". Kolory są żywe i nasycone, ostrość wzorowa. Czyli wg. mnie dokładnie tak jak to powinno wyglądać. Oddając tam zdjęcia czy fotoksiążkę mam 100% pewność, że wszystko będzie takie jakie widzę na etapie postprocesu. Ze względu iż studiuję w Poznaniu w tym roku kilka zleceń szło do mnie kurierem i tutaj też do niczego nie można się przyczepić. Wszystko jest zabezpieczone, nie ma szans żeby książka czy odbitki uległy uszkodzeniu.
Ceny z tego co obserwuję np. w Poznaniu są niskie. Poza tym przy tej jakości to w sumie prawie jak za darmo ;)
Poza tym każda wizyta u nich to fajne spotkanie towarzyskie ponieważ są to super ludzie. Zawsze serdeczni i pomocni. Jak robię odbitki na miejscu to zawsze sobie siadam obok labu i na bieżąco mówię, że może coś poprawić tak czy tak ;)
Po prostu po ludzku i z uśmiechem przy czym w pełni profesjonalnie :D
Dzwonił do mnie Pan Grzegorz dzisiaj w sprawie współpracy :) Chyba sobie jednak zamówię pokazową fotoksiążkę. Na stronie ładnie to wszystko wygląda, szczególnie te tłoczenia i wklęsła ramka na zdjęcia.
Nie warto "testować" każdej - zbyt kosztowne i czasochłonne. Już lepiej wybrać sobie grupę (3-4) albo pojechać raz na targi ślubne do Łodzi (wystawiają się digitalalbum, najlepszefoto, labhd).Cytat:
Zamieszczone przez crazy
Uuuuu, to co Ty robisz w tej branży?Cytat:
Zamieszczone przez crazy
Mam tak samo ;-). Na ich stronie są takie filmiki z prezentacjami fotoalbumów 30x45 cm na metaliku. Robią wrażenie.Cytat:
Zamieszczone przez Głaz
[QUOTE=Kinski;1028747]Nie warto "testować" każdej - zbyt kosztowne i czasochłonne. Już lepiej wybrać sobie grupę (3-4) albo pojechać raz na targi ślubne do Łodzi (wystawiają się digitalalbum, najlepszefoto, labhd).
Nie mówiłęm o każdej firmie ale o kilku wybranych.
Uuuuu, to co Ty robisz w tej branży?
Nie wiem do czego pijesz, bo w dzisiejszych czasach wybór jest przeogromny. Kwestia wybrania produktu dla siebie.
A ja zapytam, czy ktoś drukuje gdzieś fotoksiążki z iPhoto ? Gotowy projekt w formacie pdf.
Może coś polecicie ?
to sprawdź ofertę fotoalbumów u Seweryna Czarnockiego. przekonasz się jaka jest przepaść. http://www.albumyfotograficzne.com.pl/