z psiną druga fotka najlepsza :)
Wersja do druku
z psiną druga fotka najlepsza :)
hehe wszyscy mówią ze chudzina z niego a on je jak głupi :D juz i tak bankrutuje na wyzywieniu go ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
to mają być fotki? dobre fotki?
zaraz sie rozpłacze
Venio, przekadruj pierwsze, wywal trzecie (bo psuje), drugie zostaw - najlepsze.
Mnie się za to bardzo podobają fotki ze snowboardu, poza tym ciemnym drugim. W pierwszym super tło, w trzecim uchwycony moment. Chyba przydała by się lampa zewnętrzna.
To niech stosuje :)
Drugie zdjęcie z psem moim zdaniem najlepsze, pierwsze i trzecie jakoś do mnie nie trafia.
kurde no a ja myslałem ze was zachwyce tym "prawie" panoramowaniem :D ;) nie no żartuje :mrgreen:
co do snowboardu i lampy to (dziękuje mmszy ;) szczegolnie za zżółkły stofen ;) buhehe) w sobote prawdopodobnie bede miał szanse porobić fotki w wiśle paru prosom wiec może z tego wyjsc coś niezłego... oczywiscie jest to zalezne od pogody i odemnie ;) mam nadzieje ze to pierwsze dopisze.
Ogolnie to dziękuje za komentarze :) bo to raczej zadkie zjawisko w moim wątku :D
Rawshooter dzialal na tych psinach?
Jesli tak to zmniejsz opcje extractowania i wyotrzania detali - najlepiej na 0.
Jesli nie to przeostrzyles i to solidnie.
nie wyostrzam z RAWu. Dopiero w PSie po wywołaniu raw daje smart sharpen 120; 0,8
A jak zmniejszam na potrzeby galerii to daje to samo (smart sharpen i od 100 do 120 + 0,8 )
Heh robie to wg. rad znalezionych na tym forum :D chyba ze źle doczytałem ;)