a tak tak, mowiles EOT :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Wersja do druku
a tak tak, mowiles EOT :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
A w wyborach McDanish głosował na McDonalda?
I ostatnie dzisiaj:
Ciemno bardzo. Ponadto chyba mocniej wyciąłbym prawą stronę. I chyba widzę paprocha na matrycy.
Ale całościowo foto jest fajne.
Tomek, ja też ciemno widzę ale nie poprawiałam bo w domu było dużo jasniej. Może też masz coś z monitorem? Mój nadaje się na złom.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Niestety, dobrze widzisz - są paprochy. Zbieram odwagę cywilną, żeby wyczyścić :)
Ja oglądam na LCD, więc pewnie na CRT będzie inaczej. A paprochy najpierw próbuj przedmuchać. Albo zostaw i używaj mniejszych przesłon ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Popieram Tomka, ciemność i prawa do cięcia.
Co do paprocha to ostrożnie ... ostrożnie !!! * ( ja też mam ale jeszcze nie mam odwagi ) ...
( cóż to za przesłona że go widać ?? )
Popieram z cięciem i jasnoscią. Szkoda jeszcze że kapelusik przesłonił oczko.
pozdrawiam
Zaraz, zaraz - ja widzę paprochy ale przez wizjer - czy Wy przypadkiem nie uważacie za paproch tej ciemnej plamki na policzku? To naturalny pieprzyk!
A co Wy tacy jednomyślni jesteście dzisiaj??????? Po obcięciu prawej mi osobiście brakuje kapelusza, obcięty nie jest już taki fajny. Oczko by mogło być, chociaż tematem tego zdjęcia nie jest dziecko tylko ciekawe zestawienie kolorów. Ale nie będę się z Wami kłócić bo jestem w dobrym humorze - 5 dni wolnego przede mną, to jest coś :) :) :)
To chyba dobrze, że są jednomyślni ;)
Przynajmniej wiesz co może być nie tak...
BTW Ja się też "jednomyślnie" dołącze, że ciut za ciemno :)