Dla Kolegi akustyka jak dane sa mu niepasujace, to znaczy "posmarowane" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Wersja do druku
Dla Kolegi akustyka jak dane sa mu niepasujace, to znaczy "posmarowane" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Po raz kolejny firma Nikon zdobywa dwie najwyższe nagrody EISA - dla najlepszego aparatu cyfrowego Nikon D2X i dla najlepszego aparatu analogowego Nikon F6. To potwierdzenie, iż zawodowi fotografowie wybierają markę Nikon ze względu na jakość, elastyczność i niezrównaną wytrzymałość sprzętu.Cytat:
i tylko tyle potrafisz napisac...Cytat:
Zamieszczone przez pn_
zwlaszcza, ze ostatnio miales przyklad dokladnie odwrotny. o ktorym jakos w tym momencie wygodniej Ci skwapliwie zapomniec
Sam to wymyśliłeś, czy przepisałeś skądś? Niezły marketingowy bełkot - typowy PR stejtment.Cytat:
Zamieszczone przez allan
Pierwsze slysze! Ja pisalem, ze jakis test jest "posmarowany"?!?!?Cytat:
Co zal d*** sciska, ze 52 ekspertow z 18 krajow wskazalo D2X i F6 jako najlepsze w klasie profesjonalnej, a nie tak jak ty bys chcial?Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
nie. mowie o tym:Cytat:
Zamieszczone przez pn_
http://forum.nikon.org.pl/viewtopic....hlight=#149191
jakos, wybacz, nie zauwazylem, zebym tam, cytuje: "uznal, ze te niepasujace mi dane sa posmarowane".
i nie mow, ze o tym zapomniales, bo bylo nie dawniej jak wczoraj. chyba, ze masz bardzo wybiorcza pamiec, co akurat na tym forum Ci sie zdarza...
nie wiem po co sie udzielasz na tym forum, ale jesli to ma tak wygladac, ze nic nie wnosisz, inicjujesz flame'y, a przy probie rzeczowej dyskusji jak zacieta plyta powtarzasz jakies testy z niemieckich gazet (ktorym nic nie ujmujac, nie sa jedyne na swiecie)... przemysl sobie, czy to ma jakikolwiek sens.
kompleks zbawiciela?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez allan
bo pewnie nie zauwazyles, ze wkleiles to z ogloszenia prasowego Nikona?
A czy ja twierdze, ze tak tam uznales?Cytat:
Mowie o dzisiejszym:
"natomiast co do mozliwosci fotograficznych i jakosci... jak Nikon posmaruje w gazetach, to nie mam watpliwosci, ze bedzie konkurencyjny..."
Nie zapomnialem i nie zdaza mi sie. Wyjasnienie powyzej.Cytat:
Jak to nic?!? A Zywiec Bier?Cytat:
Co nie zmienia faktu, ze Nikon w segmencie prof. jest the best, a Canon moze mu najwyzej kapcie nosic :mrgreen:Cytat: