Super, dzięki za linka. Skaryszewska chyba wygląda najsensowniej, na oficjalnym terenie będą dziesiątki tysięcy ludzi, troche mało wygodnie. Więc najprawdopodobnie zjawie się na drodze lub gdzieś na polance :)
Wersja do druku
Super, dzięki za linka. Skaryszewska chyba wygląda najsensowniej, na oficjalnym terenie będą dziesiątki tysięcy ludzi, troche mało wygodnie. Więc najprawdopodobnie zjawie się na drodze lub gdzieś na polance :)
Właśniem wrócił z ... Rain Show :/
Tak..ja tez wróciłe..;/ ale lipa była znaczy jeżeli chodzi o pogodę bo przelecialo z 10 pokazów były iskry ale zdjecia tez kiepskie bo mgła była słaba widoczność..;/
Chce uderzyc jutro i oczywiscie porobic troche zdjec, mile widziane jakies uwagi :)
Byłem dzisiaj opatrzeć miejsca. Południowa miejscówka dla prasy/spotterów - świetna, słońce zawsze z tyłu, samoloty nad głowami :) .
Skaryszewska - zawalona ludźmi, ale jak się (bardzo) wcześnie pojawicie, poprzytulacie, pokombinujecie to znajdą sę świetne miejsca (ktoś jakieś rusztowania tam postawił... ciekawe czy płatne).
Potem mnie zmoczyło i uciekłem do sektora prasowego wśród publiczności - tłoczno, głośno, widoki kiepskie.
Sektor zachodni - zwiedzę jutro późnym popołudniem.
To chyba ciac na skaryszewska odraz?
Tylko na ktora godzine?
I samochodem chyba am nie dojade?
Ja się dziś wcinąłem do rostawionej ekipy Sigmy było Fajnie obiektyw pasujące do Canona/Nikona..Wyższy podest naprawde fajnie..;) Polecam Sigma APO 200-500/2.8 EX DG..;P Pozdrawiam
no ale gdzie zdjecia z pierwszego dnia ?? dajcie co kolwiek....
proszę bardzo ,klimaty jak na obrazku poniżej,godz.ok 17.00,luz w porównaniu do południowych .
...a jeszcze godzinkę wcześniej,np. taka wirówka