wybaczcie ze nie bede czytal poprzednich postow, ale jaki byl by plan takiego plenerku? jakies ciekawe miejsca? mnie szczerze mowiac fotografowanie centrum i ostrowa tumskiego już daaaawno zbrzydło
Wersja do druku
wybaczcie ze nie bede czytal poprzednich postow, ale jaki byl by plan takiego plenerku? jakies ciekawe miejsca? mnie szczerze mowiac fotografowanie centrum i ostrowa tumskiego już daaaawno zbrzydło
Jutro w porcie miejskim jest Photo Day to można by się tam spotkać na miejscu.
w porcie miejskim to ja mam co chwile photo day, juz mi sie znudzil ;-)
Jeśli początkujący są mile widziani, to chętnie się spotkam :)
Co do terminu, to jeśli nie będzie to najbliższy weekend to jeszcze nie mam planów i mogę się dostosować.
Na Photo Day'u w porcie całkiem nieźle się bawiłem.
ps. sebcio80, jeśli wszystko już jest nudne, to zaproponuj sam jakiś ciekawy temat, przecież nikt nic nie narzuca, a jakiś ciekawy pomysł można wykorzystać.
Jestem z Brzegu, blisko Wrocka, więc jezeli zbierzemy się to wpadne.
Żeby fotografować "coś ciekawego" to niestety często trzeba posiadać akredytację :)
Nie wiem jak Was, ale mnie najbardziej interesuje fotografia reportażowa. Może będziemy tutaj umieszczać terminy ciekawych "imprez", które nie wymagają akredytacji i wtedy już można coś konkretnie powalczyć. A co najważniejsze, nie będzie nudno..
Od informacji o ciekawych imprezach jest dział Wydarzenia.
Warto tam zaglądać :)
ps. W ten sposób dowiedziałem się o ostatnim Photo Day'u.
Pewnie, że warto. Natomiast temat jest o wspólnym fotografowaniu. Z samego zaglądania spotkanie się nie wykluje..
Ja jestem w stanie się dostosować, więc pytanie jak innym pasuje :)
Co prawda ten tydzień zrobił mi się napięty czasowo i jeszcze sesja w weekend :( Natomiast po niedzieli nie mam planów.
Tak jak pisałem wyżej, dopiero zaczynam bawić się fotografią, więc jeśli chodzi o temat, to nie mam wygórowanych wymagań.