Dzieki - to nowopowstale miejsce - SKWER na Starym Przedmiesciu (Warszawa). Filia Fabryki Trzciny.
pozdro
ps
a nad 360 stopni pracuje, bo strasznie mnie to bawi i uwazam, iz to przyszlosc internetowych pokazow/wizualizacji
Wersja do druku
Dzieki - to nowopowstale miejsce - SKWER na Starym Przedmiesciu (Warszawa). Filia Fabryki Trzciny.
pozdro
ps
a nad 360 stopni pracuje, bo strasznie mnie to bawi i uwazam, iz to przyszlosc internetowych pokazow/wizualizacji
Mi się sesja statyczna podba - umiesz wykorzystać światło.
Dzieki :-)
To jeszcze jedna seria ze Skweru.
5.
6.
7.
8.
Sesja udana, bardzo dobre zdjecia wnetrz! Swietnie wyeksponowany kontrast surowego betonu i wymuskanych obrazow. No i parkiet, ktory kurcze, robi najwieksze wrazenie! :)
Bardzo ladnie uchwycone.
Ciekawe miejsce choc nie podoba mi sie to podswietlenie baru na zielono, mz psuje klimat tego miejsca.
Dzieki :-)
krzychoo - parkiet w nr 6 przypomina mi Gwiezdne Wojny i wchodzenie w czasoprzestrzen ;-)
kjoanna - na to oswietlenie nawet powiem szczerze nie zwrocilem uwagi, ale po Twojej wypowiedzi faktycznie - jakos tam nie pasuje - choc poszedlbym nawet dalej stwierdzajac, ze caly barek moglby inaczej (i z innego drewna) wygladac ;-)
pozdrawiam serdecznie
pikczer
Góraszka 2009
Pierwszy raz podchodzilem do zdjec samolotow - coz... glownie dla dziecka tam poszedlem ale nawet mi sie spodobalo :-)
Ponizej zamieszczam kilka zdjec - zapraszam.
1.
2.
3.
Jeszcze zapomnialem o tych 2 fotkach:
4.
5.
Twoje foty są jakoś dziwnie ostrzone (patrz 3; zbyt duży promień?).
Fakt pozostaje faktem, że tompac (czytaj Sony Guru i w ogóle) może się czuć zagrożony ;)
Fakt - ale pozno robilem i juz mi sie nie chcialo poprawiac ;-) (...ale czepliwy gosc... :-))
A co do tompac'a, to oczywiscie, ze moze sie czuc zagrozony - tylko 135L takie fotki zdiela ;-)
Niesamowite jednak w tych fotkach jest to, ze ani ciupinki w PSie nie ruszalem - tylko z rawa ten efekt uzyskalem :)