No to teraz moje ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Do następnego razu ... ;)
Wersja do druku
No to teraz moje ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Do następnego razu ... ;)
Ladne te gwiazdki Ci wyszly... ktore to szklo tak pracuje? No i fajnie ze troche tajemniczosci sie wkrada.. Fajne sa te z mala GO.
Generalnie niestety gwiazdki i mała GO są tutaj w sprzeczności - albo jedno albo drugie;) Temat potraktowałem krajobrazowo i mocno przymykałem - porównaj np moją i Twoją parkę na ławce ;)
Gwiazdki wychodzą chyba tak samo ładnie z 24L (1,2,8) , z 50/1.4 (5,6,7) i z 85/1.8 (3) :)
no to może nastepny wypad w jakieś ciekawe miejsce koło Krakowa typu Tynie np? Jacyś chętni?
Ja bardzo chetnie... tylko niestety nie jestem mobilny... jesli ktos moglby udostepnic mi jeden fotel w aucie i przyjalby przynajmniej w podziekowaniu zwrot częsci za paliwo to ja bardzo chetnie.
Ja kółka mam, ale niestety przyszły tydzień, tak do piątku po południu odpada - masa pracy przy obróbce...
Może w piątek?
jak ostatnio! ustalcie termin i jak dopisze odrobinę szczęścia to uda mi się dołączyć do grupy (pracuje w soboty(czasami i w niedziele) a w ten czwartek się bronię)
W zależności od terminu byłbym chętny. W Krakowie nie mam problemu z noclegiem, samochodzik jest.