przyszla sobota :mrgreen: :twisted: :?:
Wersja do druku
W najblizsza sobote jest szansa ze nie bede mogl sie wyrwac.. ale to sie jeszcze okaze. Dopiero poniedzialek jest :)
widze chlopaki, ze sie bawicie. swietnie! teraz choruje, wczesniej mialem wyjazdowo, ale musze czesciej wpadac. znaczy tu wpadac ;]
rozmawialem z Wojtkiem na fotoprzyrodzie - jemu tez bardziej pasuje niedziela wiec skoro jest 2 na jednego to moze byc niedziela :-) .. ja w sobote zrobie najwyzej jeszcze jedno rozpoznanie (w ghillie) :twisted: :mrgreen:
ps. juz ne bedzie problemu z dotarciem na przeciwlegla strone ujscia - mam fajny ponton przeprawowy.. maly ale dzielny :mrgreen:
jakos trzeba odreagowac po tygodniou pracy :-D .. choc z drugiej storny - "czego oczy nie widza tego.." - przynajmniej sie wyspales :mrgreen:
a propos koncertow, wybiera sie ktos focic (albo i nie focic) na SDM do gliwic 21.11 lub na Huntera do zabrza 23.11?
p.s. "sobota w bielsku" - niech zgadne, coma? ;)
Poniewaz sytuacja u mnie sie zmiania szybciej niz w naszej polityce, to w sobote zdecydowanie bardziej mi pasuje niz w niedziele, jesli juz :D
ALE... jesli mielibysmy jecahc, to ja chce byc na miejscu przed wschodem slonca, bo jesli znow bylby tak piekny jak ostatnio to moglbym komus zrobic krzywde jesli bylibysmy pozniej.. :P
Kuba- wstepnie moglbym sie na sobote z toba umawiac, ale na 100% to dopiero czwartek-piatek bede mogl powiedziec.. :/
PS
Pontonik moglby byc swietnym sprzetem:mrgreen:
PS2
Jesli faktycznie wyjazd dojdzie do skutku, mogo liczyc na sigme? :)
PS3
moze troche pozno, ale zawsze.. @Toffic- podoba mi sie twoja fotka nr 3 :)
w sobote tez planuje byc wiec tylko czekam na twoja decyzje :-)
ja tam chce byc po cmoku :mrgreen:
bedzie okazja by go przetestowac :-)
a jak myslisz ;) :p :?:
UStalmy jeszcze jedno.. o ktorej trzeba by bylo wyjechac? Chcac byc na miejscu po cmoku to trzeba by gdzies w srodku nocy chyba. MOwiac "na miejscu" mam na mysli miejsce docelowe, ten polwysep czy jak to nazwac:> a nie parking przy moscie w Strumieniu :P co oznacza przeprawe po ciemku przez las, co tez moze byc arcyciekawe. W razie "W" mam dwie czołówki.. bardzo madry wynalazek :mrgreen: