No fiszem :) Zobaczę jak się będą prezentować po prostowaniu, aczkolwiek jakość wtedy leci :|
Wersja do druku
No fiszem :) Zobaczę jak się będą prezentować po prostowaniu, aczkolwiek jakość wtedy leci :|
ze fiszem to sie domyslilem:P ale jakim i na czym bo exifa chyba nigdzie nie widzialem na twoich zdjeciach:P
C15mm na 5D. Poprostowałem sobie i jedynie ostatnie wygląda w miarę, reszta robi się jakaś nijaka :P
o mój boże...52 jest niesamowite...Zamarłam jak je zobaczyłam, naprawdę. Przez chwilę nie wiedziałam jak się nazywam. Piękne jest, tak delikatnie wyszło, enigmatyczne nieco. Z drugiej strony gdzieś jakiś charakter przejawia to zdjęcie. Jestem naprawdę pod wrażeniem i chylę czoła :)
Oj, ten Sztokholm to Ci pięknie wyszedł! Wielkie wyrazy podziwu :shock:
Niesamowite "światło z nieba".
p.s. Można powiedzieć, że właściwie nie znam miasta, bywałem tam dosłownie "przelotnie", ale jakoś nie rzucił mi się w oczy tak wysoki punkt z którego można by zrobić taką fotografię. Jak żeś tego dokonał?
Dzięki. Ja praktycznie co roku odwiedzam to śliczne miasto.
Ten wysoki punkt to Kaknästornet (Kaknäs Tower). Wieża telekomunikacyjna, taras widokowy i restauracja w jednym. Wjeżdża się windą 150m w górę i przy odrobinie szczęścia do pogody można się rozejrzeć. Fotki można robić ale u góry są kraty. Trzeba się zapytać na dole o klucz do okienek (pewnie dodatkowa opłata).
Dzieki za info o Kaknästornet, postaram sie skorzystac jak nadarzy sie okazja. Bylem kilkakrotnie w Sthm, ale zawsze przy okazji do/z Arlandy, ani razu prywatnie bez pospiechu :(
Jeszcze raz: swietne zdjecie (zreszta w twoim watku trudno o kiepskie) :)
Pozdrawiam.
Oj, Darku...hmm :(
Wprawiłeś mnie w zakłopotanie.
Właściwe zdjęcie wkleiłeś?
Coś nie tak? :(
W sumie moja pierwsza sklejka z dwóch bracketowanych, więc może być kiepsko :)