on jest w głębi ostrości na rawie tak wyszedł na jpegu nie wiem czemu może to że jest ciut w cieniu, a co do tłą to fakt: elewacje budynku :) i czerwona rurka ze znakiem zakaz wyprowadzania psów na trawniki
Wersja do druku
on jest w głębi ostrości na rawie tak wyszedł na jpegu nie wiem czemu może to że jest ciut w cieniu, a co do tłą to fakt: elewacje budynku :) i czerwona rurka ze znakiem zakaz wyprowadzania psów na trawniki
41.
Jemiołuszki-ciekawy jestem opinii , co o tym sądzicie?Czy należy takie foty pokazywać?
42.
43.
44.
45.
46.
47.
41 i 44 sa swietne :)
bardzo fajne foty; "...Jemiołuszki-ciekawy jestem opinii , co o tym sądzicie?Czy należy takie foty pokazywać?..."
myślę,że nie ma się czego wstydzić i spoko można pokazywać, mnie się podobają:smile:
Gawron dobry, zrobiłbym tylko mniej tułowia a nastawiłbym się na bardziej portretowe ujęcie. Ptaki w locie jak najbardziej pokazywać to wg mnie wyższa szkoła jazdy ptasiej fotografii, z tych Twoich 45 i 47 najbardziej mi się podobają.
Na 44 rewelacyjne stadko ci się trafiło:)
48.
49.
50.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
51.
52.
53.
54.
55.
badzo przyjemne fotki, a te żurawie to już z tego roku?, to znaczy,że wiosna tuż, tuż:-D
tak z wczoraj :)