jesli termin jest do 15.07 to ja mysle ze tez bym sie pisal, o ile tylko nie nadejdzie znowu pora deszczowa
Wersja do druku
jesli termin jest do 15.07 to ja mysle ze tez bym sie pisal, o ile tylko nie nadejdzie znowu pora deszczowa
http://canon-board.info/showpost.php...21&postcount=6
Z naciskiem na "mogą być pozowane" .
Ja np chcę zrobić pozowane, ale tak by nie wyglądało na pozowane...
Ale niestety do 15 lipca mam tylko dwa dni wolne, pozostałe pracuję po 12 godz albo wyjeżdżam i zero szans na próby... więc jak w te dwa dni nic nie skręcę to nie wystąpię w tym battlu :( .
Jak do piętnastego, to mam szansę coś zrobić. Właśnie wróciłam z urlopu na zapadłej wsi i nikt tam mnie nie zainspirował... Nawet przy sianokosach wszyscy panowie raźnie machali grabiami, zamiast podszczypywać zarumienione od pracy i słońca, skąpo ubrane dziewczyny... Ech, co za czasy!
Wczoraj zrobiłem, coś się znajdzie i wysyłam :twisted: .
Wysłałem.
Odbiega mocno od pierwotnych założeń, niestety.
Potwierdzam udział - zdjęcie wysłane, miałem kilka ;) - mam nadzieję że wybrałem słusznie :)
Jak do jutra nic nie zdziałam to odpadam - w taką pogodę niewiele się da zrobić w takim temacie :oops::(
Ja też odpadam. Niestety nic ciekawego nie udało się wychwycić ;/
wybaczcie moje pytanie, ale to nie ignorancja, tylko brak forumowego doswiadcznia. wyslalem zdjecie, tzn mejla z linkiem do zdjecia tak jak przeczytalem w instrukcji do "battle cage', poprosilem tez w tym mejlu kogos (pewnie administratora) o potwierdzenie ze zrobilem wszystko dobrze i moje zdjecie wezmie udzial w "battlu". skad mam wiedziec ze tak bedzie? kiedy na forum pojawia sie nasze zdjecia i mozliwosc na nie glosowania?
z gory dzieki za wyrozumialosc i odpowiedz, pozdrawiam