może i trzeba było, jednak wbudowanej lampki wole nie używać...
30tka raczej kojarzy mi sie z taka nonszalancją, "tak to ja, gram na megabasie" :D raczje znudzenie nie, nudzić to ona się chyba nie mogła :)
Wersja do druku
może i trzeba było, jednak wbudowanej lampki wole nie używać...
30tka raczej kojarzy mi sie z taka nonszalancją, "tak to ja, gram na megabasie" :D raczje znudzenie nie, nudzić to ona się chyba nie mogła :)
jak dla mnie super :)
jedynie 26 mi nie pasuje - za dużo śmieci, a najbardziej przeszkadza ten ekran biały. Reszta - No No!, widać już umiejętność :D
micles mi tez on przeszkadza, ale niestety pozbyć się go nie dało.. ;)
dzieki, dzięki za pochwały, staram się jak mogę :)
Super Ci wyszły te fotki:) ładne kolorki i czuć klimat tego koncertu:) Tylko tak dalej:)
dzięki, dzięki :) ( kurczę , fajnie ejst dostawać takie pochwały)
niedługo bedzie "sesja" z kumpelą, zobacze jak tym razem się spiszę
Sesji niestety nie było, to padało, to koleżanki powyjeżdżały... Mam nadzieje,że w końcu uda mi się którąś namówić... Tymczasem za modelkę posłużyła mi moja czteromiesięczna bratanica Julianna ( córeczka uzależnionego z CB :D)
31.
32.
33.
34.
35.
Moderatora proszę o zmianę tytułu wątku na "wokół mnie"
33, 34 całkiem mi się podobają, chociaż na 33 postarałbym się o bardziej miękkie światło
35 - co za spojrzenie ;) trochę szkoda tej nieostrej łapki i zdaje się Viteź coś pisał o zaglądaniu w nozdrza ;)
Po głębszym namyśle - najlepsze 35
.
..
...
A po jeszcze głębszym (namyśle oczywiście) 34 też gut.
Lepsze zdjęcia; szybko się uczysz.
No i lepsza modelka, bo ta poprzednia była strasznie prymitywna.
Zadziwiająco szybko robisz postępy.
Pozdrówka
czytam, czytam, czytam i... czytam .. CB to kopalnia informacji :)
chyba sprawię sobie własnej roboty dyfuzor... pieniędzy brak, ale za to chęci pod dostatkiem :)