Przyznam szczerze, zdjęcia z klimatem, jednak jak dla mnie nie wszystkie są ostre, nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Modelka również o urodzie przyjemnej dla oka, że tak powiem;). Czekam na więcej.
Wersja do druku
Przyznam szczerze, zdjęcia z klimatem, jednak jak dla mnie nie wszystkie są ostre, nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Modelka również o urodzie przyjemnej dla oka, że tak powiem;). Czekam na więcej.
No to ja nic nie wiem, nie ważne. Dla mnie No. 1 Rulez. Dorzucę jeszcze do moich ulubionych 6. Natomiast jeśli mogę, bo laikiem jestem, ale No.3 z takim grymasem na twarzy jak jest, tylko oprzeć modelkę o coś, bioderka do przodu i mogło by być gites, ups poleciałem trochę:P
Bardzo ciekawa sesyjka z clownem, tylko ostatnie z serii z nożem nieco nie naturalna krew na nożu, psuje klimat - ale za to minka świetna:).
A które mi się nie podoba: w zasadzie to jedno i nie podoba to zbyt mocne słowo, ale jak dla mnie najgorsze z całej serii to ze słomka w ustach. Ponieważ przez słomkę wydłużyła się optycznie twarz Twojej pięknej Pani i już jakoś tak nie "francusko" wyszło jak dla mnie oczywiście.
GENERALNIE WIĘCEJ POPROSZĘ:)
Dzieki za ciekawe opinie :) Wiecej bedzie tylko nie wiem jeszcze kiedy jak sie uda to w ten weekend cos wrzuce :)
P.S Może ma ktoś 85 1.8 na sprzedaż rozpatrzę propozycje bo szukam szukam i nic znaleźć nie mogę.
Pzdr.
No w tej chwili to masakra cenowa jest, ceny tak poszybowały w górę, że aż niemiło się patrzy.
Mi się udało T 28-75/2.8 wyrwać w dobrej cenie, mam nadzieję że będzie ostry - bo jeszcze nie przyszedł:( ale się zastanawiałem mocno też nad 85/1.8 tylko potrzebowałem coś bardziej uniwersalnego, a tamte z podpisu poszły do sprzedania.
Popatrz na dział sprzedam, tam pojawiają się dobre okazje, tylko to chyba najczęściej czytany dział na forum, jak coś ma dobrą cenę to zazwyczaj już tego nie ma:(
Patrze na sprzedam, wchodze po kilkanaście razu dziennie :mrgreen:
Masakra przepotezna albo nie maja wogole albo ceny z kosmosu... wkurzylem sie wczoraj potwornie juz mialem kupowac w fotoaparaciki za 1390 wchodze po godzinie 1520 ;/ No masakra...
Pzdr.
No właśnie właśnie, zatem albo szukać cierpliwie, albo czekać aż będzie tańsze:) a tym czasem zdjęcia robić tym co się ma.
Przejrzałem uważnie od początku.
Powiem tak.. masz bardzo ładną modelkę..
..i całkiem niezłe oko :)
Niektóre zdjęcia lepsze inne trochę gorsze.
Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
daj nowe ann :)
Trzeba miec takie żeby dawac.. hmmm w ramach testow nowego szkla myśle ze cos sie wymodzi niebawem :DCytat:
daj nowe ann