Gratuluje Lemino, bardzo ładny wynik :)
A co do Twojej stokrotki - myślałam, że to gerbera :)
Gdzie takie rosną?
Wersja do druku
Gratuluje Lemino, bardzo ładny wynik :)
A co do Twojej stokrotki - myślałam, że to gerbera :)
Gdzie takie rosną?
1 konkurs i ex aequo 1 miejsce :) Wielkie dzięki za głosy oddane na roztopionego bałwana. Bardzo mi przyjemnie. A specjalne podziękowania dla Ewy ;)
Moj las się jeszcze mniej trzymał, gdybym nie wykadrowała śniegu, który leżał u podnóża drzew - można by je nazwać "Zima nie chce odejść" :)
Wierzę - podziwiam!Cytat:
Zaręczam, że stokrotka :)
Hmmm... Wygląda jak moje blokowisko w Olsztynie na Jarotach...
Jak tak - wpadnij wieczorkiem na kawę :)
A swoją drogą - to ja narobiłam kilometrów w poszukiwaniu wiosny, unurałam się w bagnie, w nastepny weekend w gumakach przyniosłam kilo błota do domu, a ta se wyszła na balkon i .... omal nie wygrała! Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
Nie ma!
:twisted:
E tam - stokrotka. MOgłam też geranium zrobić, ale tylko zielone jest ;-) I bardziej pod śniegiem było...
Z chęcią bym z domu się wyrwała, ale jednak mieszkam te kilka kilometrów dalej...
Biedactwo. Przyjedź do mnie - truskawki mam na balkonie, geranium i stokrotki, może też coś się w innych doniczkach wykluje ;) , albo zorganizujmy nową bitwę pod tytułem "Czyżby wiosna już przyszła?" :mrgreen:
Poza tym do tego omal to zabrakło ładnych pary głosów. Więc nie takie znowu omal. Niemniej cieszę się, że znaleźli się tacy, którym fotka się spodobała i którzy zagłosowali na nią :) (wiem, próżność przeze mnie przemawia :mrgreen: )
Kilka kilometrów... Purda? Stawiguda? :mrgreen:
[QUOTE]Biedactwo. [QUOTE]
Nie całkiem, bardzo lubię się włóczyć z aparatem..
Truskawki na balkonie?Cytat:
Przyjedź do mnie - truskawki mam na balkonie, geranium i stokrotki, może też coś się w innych doniczkach wykluje ;)
Leminka! Ja tak lubię truskawki, że potafię na deser małą działeczkę załatwić, nie uchowałabyś. Za to mam przyjaciół na wsi, którzy mają całe poletko truskawek w sadzie. Ty przyjedź, nie będziemy z nich wychodzić caly dzień. A jeszcze obok rośnie olbrzymia czereśnia, na której nawet zdrzemnąć się można...
Mi to inny pomysł chodzi po głowie - zorganizować babskiego battla o jakimś bardziej abstrakcyjnym temacie... Podoba Ci się pomysł?Cytat:
albo zorganizujmy nową bitwę pod tytułem "Czyżby wiosna już przyszła?" :mrgreen:
Nie, Buelach :mrgreen: Ewentualnie Ełk, jak jestem u rodziny :D
To nie żal mi Ciebie w takim układzie :) Ja bym się powłóczyła - magnolie zaczęły kwitnąć i w ogóle się zazielenia, ale trochę nie mam kiedy, poza tym z moimi kompanami jakoś nie widzę długie włoczenia się póki co :) Może później....
Niom, dzieciakom posadziłam, coby poznały prawdziwy smak truskawek :mrgreen:
To nie zapraszam na truskawki, bo ja mam marnych kilka krzaczków. I tak pewnie w tym roku może kilka owoców będzie, ale nie licze na jakiś obfity zbiór....
Pomysł mi się podoba, ale jak panowie na niecgo zareagują? Nie będą twierdzili, że to dyskryminacja? No i jaki temat i ile pań by się dopisało :)
Myślę. Ty też myśl - może razem coś wyklujemy :)
A dyskryminacja? E tam, jak będą bardzo chceli się dopiszą, najwyżej babski będzie z powodu babskiego wymyslenia i ujęcia tematu..
Myśl Leminka! Ważne żeby nie było dosłownie.
Ja tam glosowalem na balwanka wlasnie (tego juz dosc niekompletnego). I co z tego ze technicznie lezy jak dlugi (moze dlatego ze sie roztopil wlasnie?) skoro jest zabawny i idealnie wkomponowany w temat battla :) W kazdym razie gratuluje wszystkim uczestnikom a tym bardziej obu zwyciezca.
czy zauważyliście, że wiosnę wcześniej widać w mieście niż na wsi i na polach?
(oczywiście mam na myśli florę)