A można poprosić większą wersję? :mrgreen:
Wersja do druku
oj Vitez, Vitez... :D
missgruszka- czekam na kolejną porcję zdjęć!
witam po dłuższej przerwie:)
51. Martyna
Tym razem pobawiłam się trochę w makijażystkę i fryzjerkę (z rożnymi skutkami;))
Witam.
51 - IMHO twarz za bardzo "chropowata" - albo zbyt mocny makijaż, albo zbyt mocne wyostrzanie. Kadr ok, chociaż można by spróbować nie obcinać łokcia z przodu.
Dzięki, Bakulik:) tak, to zapewne nadmierne wyostrzanie. Mam teraz bardzo stary monitor (z powodu awarii poprzedniego) i ciągle mam wrażenie ze wszystko jest rozmyte.
Co do kadru - mam chyba jakiś z całym łokciem, poszukam.
znalazłam:)
52.
53.
54.
55. Kasia
Wszystko w czerni i bieli bo po prostu na tym nieszczęsnym monitorze kolorów nie da się kontrolować...:???:
53 trochę jak z kroniki kryminalnej, sorry
Co do malunków... chyba wolę bez, ale to moje osobiste odchylenia.
55 - chyba ostrość trafiła we włosy a niekoniecznie w oczy. Tak mnie intryguje, co to za świecidełka tak się błyszczą u dołu zdjęcia?
53 zdecydowanie kapitalne!
echelon - dzięki, cieszę się:)
aleks - również dziękuję:)
do 53 miał być użyty również ketchup ale niestety skończył się ;) A tak na poważnie to chciałam osiągnąć raczej grecko-rzymskie klimaty... mam ten pomysł w głowie już od dawna i to jest moje pierwsze podejście do niego:) Może następne będzie lepsze...
Taaak, w 55 ostrość uciekła. Ale mimo wszystko tak spodobał mi się klimat tego zdjęcia, że jednak je tu pokazałam. Te intrygujące świecidełka pochodzą z chustki, pod którą ukryłam fajną, aczkolwiek mało pasująca do zdjęcia zieloną bluzkę Kasi;) Chustka była z jakimiś cekinami i całkiem ciekawie to wyszło:)
mały backstage:)
Kasia i jej szałowa bluzka:)
i nasza mała scenografia na balkonie. szkoda że nie widać skarpetek, fajnie to wyglądało:)