Mmmmm, uwielbiam takie widoczki. Super zdjęcia:)
Wersja do druku
Mmmmm, uwielbiam takie widoczki. Super zdjęcia:)
ehhh... kapitalne te Twoje foty... widoczki, kolory, mgiełka, klimat... eh...
Cześć Mistrzu!
Piękne, zwłaszcza widok na Trzy Korony.
PS: Oglądałam Twój album w szacownym foto-towarzystwie pejzażystów. Dużo ładnych słów padło, a jeden to nawet bardzo szczęki zaciskał, pewnie z zawiści ;)
Cudowne zdjęcia. Zwłaszcza mi się podobają te ostatnie z mgłą.
dzięki za nowe odwiedzinki i komentarze!
Ewo - jest mi niezwykle miło jak słyszę takie słowa. Ale obiecuję, że mój nastepny album będzie lepszy :)
Miały być jeszcze 2 aktualizacje ale będzie 1 większa.
10. Troszkę cofamy się w czasie - jakas Pienińska górka (Holica?) - w oddali Tatry - a tak mniej więcej na środku Giewont!
11. Takiego zdjęcia jeszcze nie miałem :) Kotlina Sądecka przecięta oceanem mgły. Mocno po lewej stronie Stary Sącz (prawie niewidoczny przy 800 pix)
12. To widok bardziej na północ - po prawej Pogórze Rożnowskie po lewej fragment Beskidu Wyspowego
13. A to już ogólny widok spod Radziejowej:
14. Zbliżenie na Pieniny
15. Pieniny i Magura Spiska
16. Jaworki i Wąwóz Homole
17. Inne ujecie Jaworek i Wąwozu Homole + cała reszta :)
Fajnie widać cerkiew w Jaworkach :)
18. A tu takie małe podsumowanie:
Chyba kiedyś zrobię dłuższą panoramę bo mam 4 ujęcia a to są tylko 2... :)
Nie wiem czy wybrałem dobre zdjęcia bo ja w tym nie jestem najlepszy :)
Ale jakiś tam pogląd macie na MOJĄ KRAINĘ - do której Was zresztą serdecznie zapraszam!
Przepiekne... :)
Wrzucanie takich zdjec tuż przed sesja powinno byc karane:? Bo jak ja mam teraz w Tatry pojechac?:mrgreen: 18 najlepsza:)
Przepiękne te krajobrazy.
Gratki Mistrzu.
Panie, podpisałeś jakiś cyrograf z diabłem, że masz takie światło? nie do wiary...
Znakomite masz zdjęcia, duża przyjemność w oglądaniu. Gratuluję przede wszystkim talentu, o którym wielu zapomina. Do tego ogromna pasja, ciężka praca i efekt widoczny.
Pozdrawiam serdecznie - Marek