wersja z paskiem chyba lepsza
Wersja do druku
wersja z paskiem chyba lepsza
też mi się tak wydaje ;). Uwaga znalazłem coś ekstra... identyfikatory formatu k. kredytowej + pasek właśnie, na plastiku, z nadrukiem offsetowym w pełnym kolorze obustronnie (foto/dane) robione już od kilku sztuk.. Jak byśmy zamówili tak do 100szt. to wyjdzie coś koło 6zł za taki ID. Nie musze mówić, że to porządna robota. Małe, ale takie ID sa popularne. Koszt sami widzicie :) ... zabieram sie za robienie projektu. Zamówienie jest robione na hura, czyli dostarczamy wszystkie dane, komplet zdjęć i projekt i do tygodnia czasu jest wykonane. Wypadałoby od razu policzyc liczbę chętnych... bo jednak parę sztuk trzeba zebrać żeby wyszło maksymalnie tanio :D.
I ja, i ja... :mrgreen:
to ja tez sie dopisuje :) to teraz dojdzie do smyczy zamowienie na ID :)
projekcik na szybko
mam propozycje, tam nadole w kodzie kreskowym kazzdy by mial swoj unikalny numer ID :)
bardzo dobry pomysł, projekt będzie napewno się zmieniał, zobaczymy jak się to dalej potoczy może wreszczie będziemy mieli te legitymacje
widziecie? trochę inwencji, dobrych chęci i jest dobrze:) ja się bardzo na to wszystko cieszę - jak jest coś do zrobienia w tym temacie, dajcie znać;)
proponuje zalozyc ankiete - kto chce legitke (podoba do tej ze smyczami) - zobaczymy jakie jest zapotrzebowanie. tylko czy otwierac nowy watek? chyba nie - co myslicie?
To ja mam bardzo ambitny pomysł. Może założymy agencje fotograficzną (tylko sie nie śmiać). Otóż w serwisie którym robie (był wątek do portalu fotograficznym) możnaby zaadoptować taką opcje. Wybieramy zespół najlepszych fotografów którzy dostają legitymacje zalegalizowane (ISSN itp) - fotograf w kazdym większym mieście. Fotki z jakis imprez lecą do serwisu w postaci galerii - być może jakaś gazeta zechce je kupić? A jeśli nie to i tak możnaby jakiś serwis informacyjny puścić w świat.
Oczywiście PAP to potężna firma - ale możnaby spróbować. Co wy na to ? Atutem mogłaby być ilość fotografów w agencji. Widze po forum, że konkretnie jesteśmy rozrzuceni po Polsce.