Kupilem u Towersa body 40D - wlasnie przed chwila dojechal kurier.
Super/porzadnie zapakowane - myslalem ze w srodku jest 2 lub 3 body :-)
Sprzedawca slowny, konkretny - POLECAM!!!
Nastepne zakupy tez bede robil u niego.
Wersja do druku
Kupilem u Towersa body 40D - wlasnie przed chwila dojechal kurier.
Super/porzadnie zapakowane - myslalem ze w srodku jest 2 lub 3 body :-)
Sprzedawca slowny, konkretny - POLECAM!!!
Nastepne zakupy tez bede robil u niego.
Witam
Ja też kupiłem u Towers'a 40D. Wszystko sprawnie i fachowo.Towar wysłany - 24 h i odebrany.Polecam kupno u niego!!! Profesjonalizm w każdym calu.Pozdrawiam
A ja dla odmiany mogę powiedzieć, że na moje zapytanie o sprzęt na PM gość milczy od piątku. Czy to jest profesjonalizm w każdym calu ?
Ja jedynie moglbym miec jedno ale przy zakupie od Towersa, ze nie powiadomil o poslizgu w dostawie o jeden dzien, ze mogl wtedy ktos specjalnie na kuriera czekac, itd... ale tez trudno sie o to czepiac, bo wiem, ze teraz czlowiek ma sporo zlecen, wiec pretensji nie mam, tym bardziej, ze towar pierwsza klasa i widac, ze nowka nie smigana, czysciutka i gladziutka, a bedac onanista, wymacalem sprzet caly i z kazdej strony :)
Takze polecam jak najbardziej kupno od Towersa i jeszcze pewnie grosza zostawie u niego w przyszlosci.
Cierpliwości,cierpliwości - to jest cecha której trzeba się nauczyć.Cytat:
A ja dla odmiany mogę powiedzieć, że na moje zapytanie o sprzęt na PM gość milczy od piątku. Czy to jest profesjonalizm w każdym calu ?
Ja też nie siedzę całymi dniami na necie, gg, PW, i poczcie.O 18 kończe pracę i koniec.Nie ma kontaktu - do domku,żony:) i nawet telefon wyłanczam aby mieć święty spokój.Nie dziwmy się Towersowi,że chce odpocząć lub ma tyle zleceń aż nie wyrabia chwilami:) to tylko świadczy,że sprzedawca jest ok.
A co do sprzętu mojego to dodam,że też troszke czekałem...było warto - bo teraz nie piszę nowych tematów typu: "moj 40D i BF/FF; coś z ostrością nie tak? itp." Pozdro
Ja tez polecam towersa.
Kontakt z nim droga e-mailowa jest dosc trudny - najlepiej telefonicznie.
Milo sie za to z nim rozmawia. Paczki dobrze zapakowane i ubezpieczone.
Pierwszego aparatu mi nie wyslal, bo AF byl nie za bardzo. Wyslal mi zaraz z drugiej dostawy i chodzi super. Czasem warto poczekac i miec sprawdzony towar nawet jesli mialoby sie placic troche wiecej.
Shadow - przeprszam za brak odpowiedzi! wyjasnienie masz na PW.
Panowie staram się nie zawalać sprawy z tymi PW, ale jak już wielokrotnie wspominałem czasami coś mi umknie...jeszcze raz z góry Przepraszam jeśli ktoś nie uzyskał odpowiedzi....jeśli ktoś ma ochotę to najlepiej napisać jeszcze raz :) 2 pytań nie mogę przeoczyć :) lub poprostu chwycić za tel i zadzwonić :)
Zawsze staram się informować o dniu dniach kiedy nie można mnie złapać, głównie jestem pod tel od pon do piątku w godzinach 9:00 - 20:00, teraz w soboty i niedziele kontakt będzie utrudniony ze wzgledu na start sezonu ślubnego, ale zawsze poinformuje w jakim terminie ten kontakt będzie utrudniony.
JiNN - bardzo dziękuje za wyrozumiałośc :) jeśli masz żone to zapewne wiesz jaka jest presja ze strony płci pięknej aby, odseparować się od pracy i poświęcić troche czasu rodzinie :)
pzdr.
towers