No cenli żeś wypatrzył świetne foty. A widzisz na budomel mało kto poszedł a klimacik też świetny warto by sie jeszcze kiedyś przejść i zrobić parę przemyślanych fot.
Wersja do druku
No cenli żeś wypatrzył świetne foty. A widzisz na budomel mało kto poszedł a klimacik też świetny warto by sie jeszcze kiedyś przejść i zrobić parę przemyślanych fot.
dokladnie, tez bym sie przeszedl jeszcze raz bardziej na spokojnie... pomyslec, popatrzec...
czyli co ? cdn... ?
Udało mi się skompletować soft graficzny na drugim kompie. Właśnie zabieram się za obróbkę. Z odzyskiwaniem danych ze starego dysku dałem sobie spokój chwilowo - nie ma możliwości uruchomienia jakiegokolwiek systemu w momencie, w którym ów parszywiec jest podłączony. Winda nie daje rady, sprawdziłem 4 linuxy i też nic (hdb: lost interrupt).
Niebawem wrzucę tu swoje produkcje z zeszłego tygodnia.
Nie wiem co się dzieje, edycja pstów nie działa.
Zdjęcia obrabiam na LSD, który w przeszłości już mnie zawiódł, więc nie gwarantuję, że rezultat to dokładnie to o co mi chodzi.
Tematyka podoba wiec zapraszam do poogladania industrialnych klimatow z Lodzi :)
http://canon-board.info//showthread.php?t=11296&page=5
Kurcze, zawsze uważałem, że Łódź ma niewyczerpany potencjał jeżeli chodzi o takie klimaty :)
Tymczasem, ciąg dalszy moich wypocin, nadal Budomel:
Powyższe zdjęcia i pare innych dostępne także tu.
Zabieram się za Pozmeat.
Czas na Pozmeat:
Resztę wrzuciłem do jednego wora z Budomelem, czyli tu.
PS: siedzę an innym monitorze, zdjęcia są ciemniejsze niż myślałem. Szlag by trafił LCDki.
ostatnie mroczne.... :P
http://picasaweb.google.com/michal.g...39750226692786
a to zoo gdzie siem znajduje ? fajniste maupki tam biagajom :P ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jeszcze raz ja:
Odgrzeję kotleta. Dzisiaj byłem w Budomelu. Na ziemi i w piwnicy czerwona plama, a czytam właśnie na Gazecie, że wczoraj jakiś gostek sobie urządził spacery bez latarki po 22...
ała.. Kuba teraz nie bedę mogła spać... myślałam, że budomel już zburzyli, takie plany były..