To wielka tragedia :-(((
Wersja do druku
To wielka tragedia :-(((
Ja mialem byc dzisiaj ale z natloku pracy przelozylem wyjazd na jutro. Chyba jednak lepiej ze nie pojechalem. Szkoda chlopakow bo naprawde fajnie latali
Dziwny może jestem, jak chcecie, to mnie zbanujcie, ale medialne tragedie nie są wieksze od tych, które przebiegają po cichu, które nie mają setek, tysięcy widzów, czy to w tv, jak wypadek autokaru we francji, czy na żywo, jak dzisiejszy wypadek. Codziennie giną ludzie... No tak już q... jest, że jesteśmy śmiertelni...
Lubiłem Żelaznych, sporo zdjęć mam z ich pokazów w Góraszce. No wielka szkoda, panowie, wielka. Nie wiem co powiedzieć.
makabra, po prostu straszne
zdarza się.... miałem wczoraj przeczucie.... ale myślę, że ryzyko jest wpisane w ten zawód i nikt tego nie chce ale czasem jest chwila, 1/100 sek nieuwagi lub jakiś podmuch i nic już się nie da zrobić.... mój zanjomy który lata mówi że pilotowanie samolotu jest podobne do trzymania i balansowania na palcu kija od szczotki.... to zapewne byli wspaniali ludzie....
fret łatwo się pewnie komentuje tragedie którą ogląda się w telewizji.
Ja właśnie wracałem po przerwie w pokazach, jeszcze podbiegłem do barierek bo żelaźni zaczynają "wywijać". Widzę, że zmierzają we trzech do mijanki, aparat do oka i zaczynam robić serią, łapiąc na środkowego lecącego na wprost publiczności, po chwili widzę tylko drzazgi fruwające w powietrzu...pierwsza myśl to że wymyślili coś zamiast dymu, tylko że w powietrzu brakuje dwóch samolotów, a w stronę ziemi zmierza strzęp skrzydła.
Odruch kazał mi spojrzeć co złapał aparat i raczej tego nie zapomnę.
Pierwszy raz widziałem jak giną ludzie i mam nadzieje, że ostatni.
PS
Fret może i jesteśmy śmiertelni ale nie znaczy to że koło tragedii możemy przejść spokojnie.
Problem w tym, ze kazda smierc jest tragedia, a do tego spotka kiedys kazdego:? Mnie sie wydaje ze Fret mial na mysli tylko tyle, iz to ze ludzie umieraja w domach, wypadkach samochodowych itp. sytuacjach nie zwracaja uwagi, nikt w ogole wtedy sie nie zastanawia ze ktos zginal-ot tylko statystyka, a zwraca sie tylko uwage na cos spektakularnego. A przeciez kazda smierc w efekcie jest taka sama....
[']
ale śmierć widziana na własne oczy smakuje jeśli mogę tak powiedzieć zupełnie inaczej.... a każdy myślący człowiek zastanawia się nad śmiercią więc tam było i dotąd zapewe jest 100 000 myślących osób, które poznały kruchość i ulotność życia....
W temacie obserwowania smierci sie nie wypowiadam, nie widzialem i widziec nie mam ochoty:?