Niestety te pol kroku w lewo uniemozliwiala choinka:? Chcialem, zeby bylo symetryczne ale zawsze cos stalo akurat na srodku;)
Wersja do druku
Niestety te pol kroku w lewo uniemozliwiala choinka:? Chcialem, zeby bylo symetryczne ale zawsze cos stalo akurat na srodku;)
No ja też ze wskazaniem na 40 ;) ogółem good job sniper
Super fotki ! Oczywistą oczywistoscia jest fakt, ze mozna pewnie zrobic lepsze ale w koncu wszyscy dazymy do doskonalosci .....
Ileż Polaków używa tego wyrażenia "Oczywistą oczywistoscią" od kiedy zaczeli rządzić bracia Kaczyńscy :P
I jeszcze kilka zdjec;)
42 )
43)
44)
45)
Cos brakuje komentarzy wiec chyba ostatnie 4 kiepsko wyszly:( To moze napiszcie co powinienem poprawic, zeby nastepnym razem bylo lepiej:)
Hey :)
Napoczatku powiem ze proponuje Ci abys sie nie przejmowal komentarzamy innych , w tym moja , a robil zdjecia dla siebie i jesli Ty jestes zadowolony i Ci sie to podoba , a krytyka jesli jest niezasadna to to olał.
Co do ostaniej seri , moim skromnym zdaniem zdjecia Ciekawe.
Pierwsze zdjecie moim zdaniem dobrze dobrane swiatlo (slonce oswietla jedynie tyl mostu wiedz widzimy tylko jego czarny kontur ,dobrze kontrastujacy z bialym niebiem) , choc troche moim skromnym zdaniem moglo by byc ciekawiej (chyba glownie w dole )
W Drugim zdjeciu mamy takie same swiatlo , czy to dobrze czy to zle nie wiem. Zdjecie przedstawia urywek z zycia miasta. Zwyklych ludzi czekajacych na Autobus.
Moze jeszcze ciekawiej by bylo jakby autobus nadjerzdzal i warto bylo poczekac ? , nie wiem.
Moim skromnym zdaniem gora nic nie wnoszaca i nie ciekawa.
Trzecie ciekawe.
Podoba mi sie polaczenie b/w + kolor w fragmentach.
Fajnie przyuwazone.
Szkoda moim zdaniem troche tego slupu w kadrze.
W czwartym osobiscie ja nic nie dostrzegam.
To wszystko co powyzej napisalem to tylko moje skromne zdanie , staralem sie byc szczerym i nie slodzic ani nie gnebic :)
Pamietaj o tym co napisalem na poczatku ;)
Pozdrawiam :)
nie przejmuj się moim komentarzem ale ostatnie cztery, są totalnie przeciętne, więc nie dziwię się że nikt się nie kwapi z komentami... takich fot na necie jest miliony - stara technika - wiązki zakres tonalny - pseudo artsy a'la Magnum or something, teraz w modzie są HDRy, wyciąganie detali z cieni inne cuda świata ;)
jesteś po prostu niezbyt tredny;) nie ma w tych fotach nic ujmującego, a ten bajer z miejscową nie-de-saturacja na 44 to już jest tak wyświechtany że aż drażni ...
pozdrawiam