Bardzo mi się podobają te Wasze lamenty, żale i cichutkie łkanie :mrgreen:
... no chyba że namówicie teraz wszyscy żony/dziewczyny/siostry/babcie/sąsiadki/panie z warzywniaka etc aby zarejestrowały się na CB i oddały głos w tym battle ;-)
Wersja do druku
Bardzo mi się podobają te Wasze lamenty, żale i cichutkie łkanie :mrgreen:
... no chyba że namówicie teraz wszyscy żony/dziewczyny/siostry/babcie/sąsiadki/panie z warzywniaka etc aby zarejestrowały się na CB i oddały głos w tym battle ;-)
Ja to dla zabawy wysłałam, ale widzę, że się z tego poważna dyskusja zrobiła..Zdjęcie faktycznie najostrzejsze nie jest, nie miałam za bardzo na co złapać ostrości chociaż robiłam przymiarki. Spodziewałam się jakichś pań w tym battlu, a tu nic!
no bo to zabawa jest Fotoaparatka. Ale zalecilbym wstrzymanie sprzedaży smyczy CB bo liczba forumowiczów spadnie...:mrgreen:
snow podpisuję się pod tym pomysłem rękami i nogami :D wybory miss CB... może być ciekawie :D
MacGyver czy na pewno o ostrość pixeli ci chodzi, czy przypadkiem nie rozprasza cię coś innego :) a tak poza tym - Fotoaparatka, fakt dziewczyna ładna, nawet bardzo. Ale wybacz nie zagłosował bym na to zdjęcie gdyby nawet było największą żyleta. W batlach chyba chodzi bardziej o pomysł niż wykonanie.
I tak np. zdjęcie 5 - dorosły facet z kciukiem w ustach. No ok - fajnie wykonane, ładna mina, światło etc. - ale jaki to ma związek z tematem. Rozumiem ze interpretacja jest dowolna i zależna od każdej osoby, ale ja jej kompletnie nie rozumiem.
Fota 9 - OKO - i co z nim.
Rozwodzimy sie tu nad piękna panią "Fotoaparatką" (mmm... - ok już sie ogarniam ;p) ale sprobujcie ocenić od strony pomysłu a nie wykonania. Na forum jest przecież masa fotografów. Jedni robią super zdjęcia inni gorsze.Ale jakoś wszyscy staja razem w szranki :) bo nie liczy sie wykonanie tylko pomysł.
I dla tego właśnie posta o ostrości napisałem dzisiaj, rozproszyłem się wczoraj, teraz mogłem sobie poanalizować :mrgreen:
Ja pisałem wyłącznie o ostrości ;-)Cytat:
a tak poza tym - Fotoaparatka, fakt dziewczyna ładna, nawet bardzo. Ale wybacz nie zagłosował bym na to zdjęcie gdyby nawet było największą żyleta.
W kilku z ostatnich battle widać że niektórzy biorą sobie ta zasadę zbyt mocno do serca :mrgreen:Cytat:
W batlach chyba chodzi bardziej o pomysł niż wykonanie....
...Jedni robią super zdjęcia inni gorsze.Ale jakoś wszyscy staja razem w szranki :) bo nie liczy sie wykonanie tylko pomysł.