wg mnie to mało zdjęć ma związek z tytułem battla. Za trudny temat :)
Wersja do druku
wg mnie to mało zdjęć ma związek z tytułem battla. Za trudny temat :)
za trudny? lol a po kazdym zlocie cb kazdy z uczestnikow ma po kilka samotność do pokazania na forum :} lol hehe
a co do fot to #1 w drugim zestawie jest za wysokie... jak juz ustalamy rozdziałke to sie tego trzymajmy - to raz
#5 w drugim zestawie mogło by wygrac gdyby nie to tragiczne światło. Jest okropne. Nie dosc ze połowy twarzynie widac to jeszcze musiałem rozjasnic monitor na maxa by dowiedziec sie co w ogole trzyma model. I nie mowcie ze mam źle ustawiony monitor...
suchyHc, od pierwszego krakowskiego zlotu CB, w zartach przewija nam sie taki topos "samotnosci", kiedy to plytkie zdjecie, zazwyczaj zyskuje glebi (niekoniecznie glebi ostrosci) jesli doda mu sie artystyczny tytul, idealnie do tego nadaje sie tytul "Samotnosc" to taki uniwersalny wytrych :) I domyslam sie ze wlasnie z tego powodu Venio m.in. zorganizowal battle.
Mimo wszystko myślę, że niektórzy się w to zaangażowali :p
Ludzie ogarnijcie się troszku :p Jest temat samotnośc, każdy go przedstawił tak jak chciał. Nagle jakieś dziwne pomysły z nowymi zdjęciami... Może czas zacząc głosowac :)
nie wiem po co tyle kombinujecie. Niech bedzie tak jak zawsze - tak było dobrze i nikt nie marudził.
Ok widzę, ze troszku namieszałem z tymi nowymi fotkami. dla mnie battle jest motywacją do ruszenia d...y i pstrykniecia czegoś z jednej strony a z drugiej chętnie ogladam tak rózne pomysły na interpretacje danego tematu. Stad pomysł, żeby na finał robić nowe foty, bo po prostu byłoby ciekawiej. Ale widzę, że raczej woli na nowe foty nie ma.
może lepiej zrobić cykl battle, coś na wzor pucharu CB, naprzykład 10 ustawek, rozciągniętych w czasie, za miejsca przyznawane byłyby punkty, a osoba która , bedzie przez cały sezon trzymała najrówniejszy wysoki poziom zdjęć , zdobędzie ich na koniec najwięcej.
Panowie troche dziwnie tak, zmieniac zasady w czasie rozgrywki, jest nas 13, malo kto przewidzial ze bitwa bedzie tak oblegana :) (mimo ze duzo osob i tak zrezygnowalo przed uplywem terminu ;) ) Moje zdanie takie: zostawmy tak jak jest, bitwa i dogrywka. Jezeli puchar, to umowmy sie odpowiednio wczesniej.