Takie lasy to może w polsce będą jak się klimat jeszcze trochę ociepli. Oby:)
A co do 2 to bylbym bardzo zadowolony jak sam bym trafił na takie efekciarskie okoliczności przyrody:) Gratulacje dla autora za IMHO świetne zdjęcie:)
Wersja do druku
Takie lasy to może w polsce będą jak się klimat jeszcze trochę ociepli. Oby:)
A co do 2 to bylbym bardzo zadowolony jak sam bym trafił na takie efekciarskie okoliczności przyrody:) Gratulacje dla autora za IMHO świetne zdjęcie:)
prawda jest taka, ze to czy jest na temat czy nie, to jest bardzo subietywna sprawa i wedlug mnie nie jest - jest to jakis szczegol lasu, element lasu - to tak jakbys sfotografowal usta i podpisal kobieta - efekt jest i zdjecie sie bedzie podobac ale czy na pewno bedzie wyczerpywalo temat?
Ja akurat głosowałem na LAS MCHÓW :) Las to nie tylko drzewa :)
równie dobrze można by było zrobić stos makulatury albo klepki na podłodze w pokoju :)
wiesz wedlug pewnej teorii jaka kiedys slyszalem to wszystko jest "spinaczem"
No dobrze ale przecież Fotografia nie musi dosłowna. Można fotografować las tak jak na zdjęciu nr 1 można też próbować oddać swoje wrażenia z pobytu w lesie ( ja tak odbieram 3). Nie dla każdego las to po prostu skupisko drzew. ,
Ostatnio zauważyłem, że trzeba "jechać po zmysłach", bo subtelności jakoś większości ulatują ;)