o!
PS. "Spawarka" nie podoba się ale chyba tylko tym, którzy pozują do zdjęcia hehe :)
Wersja do druku
o!
PS. "Spawarka" nie podoba się ale chyba tylko tym, którzy pozują do zdjęcia hehe :)
Mi "spawarka" sie nie podoba strasznie, bo zwraca uwage. Wolalem "starszy" system. Wystarczala mi czerwona dioda wspomagajaca w EOS 50E...
No może, ale ona włącza się tylko w zupełnych ciemnościach.
Pozdrawiam.
Dioda tez wlaczala sie tylko w kiepskich warunkach oswietleniowych (do tego sluzy? ;) ) Tylko w 50E nie musialem tak zwracac uwagi na siebie juz przy ustawianiu ostrosci. Zanim stroboskop "pomoze" AF to juz cala sytuacja zdjeciowa sie zmienia. No ale jak tobie nie przeszkadza to OK! Kazdy ma swoje podejcie.
Pozdrawiam
Na zakończenie...
Ostatecznie po wnikliwych studiach dotyczacych sony R1 i Canona 400D zdecydowalem sie na zakup Sony. Kieruje mna przedewszystkim oszczednosc i brak 100% pewnosci, ze fotografia stanie sie nieolaczna czescia mojego zycia.
Dzisiaj trafilem na strone
http://www.pbase.com/photochoi/myanmar&page=1
(niektore zdjecia sa z innego aparatu)
Zamieszczona tam galeria udowodnila mi, ze Sony R1 jak na poczatek powinien byc bardzo dobrym rozwiazaniem.
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze niebawem trafie do grona Canonowiczow!
P.S. Efektami moich prac mam zamiar sie z Wami podzielic juz niebawem.
Z kompakta ni euzyskasz takiej jakosci zdjec jak z lustra... , na poczatku mozes zpomeczyc sie z kitem , który według mnie i tak buje na głowe jakosc zdjec z kompaktów :) nie jest on moze najalepszy ale daje rade.. a z zcasem kupisz jakies lepsze szkło ,a jaka to radosc jak sie kupuje nowy obiektyw :)