Kei.pl. Bezapelacyjnie. Korzystam od 2004 roku, pamiętam może ze dwa przestoje.
Wersja do druku
Kei.pl. Bezapelacyjnie. Korzystam od 2004 roku, pamiętam może ze dwa przestoje.
Posiadam hosting w netmark.pl już około 3 lat (micro - 30/35 zł/rok) i sobie chwale. Bezawaryjny, szybki i niedrogi.
W firmie mamy home.pl - dobry, szybki i niezawodny, ale ma też swoje minusy - okrojony phpmyadmin, brak zarządzania uprawnieniami bazy danych, jedno konto mysql. A poza tym, wszystko w porządku.
Posiadam kilka kont na linuxpl.com i z czystym sumieniem mogę polecić. Tanio, solidnie, dobry kontakt z administratorami.
Polecam netart, mam tam hosting juz z 5-6 lat, żadnych problemów nie mialem, w razie czego można pogadac w każdej chwili z nimi online - no mógłby byc tańszy :)
Witam,
Polecam http://www.hekko.pl, bardzo tani hosting od 43,05 zł z VAT / rok chyba nie ma tak taniego i dobrego hostingu.
Mam postawione 2 serwisy na i jest ok.
Zalety
Strony ładują się bardzo szybko.
Pomoc ze strony administratorów jest bardzo szybka i rzeczowa.
Panel administracyjny jest przejrzysty.
Nie limitowana ilość baz danych, kont pocztowych, domen itp
Dużo oprogramowania do zainstalowania (CMS, Forum, Galerie, sklepy itp)
Kopie bezpieczeństwa
Pkt.8. regulaminu
A ja odradzam Hekko.
Miałem u nich hosting kilka lat. Pomijam dawny okres ciągłych zwiech serwera, za każdym razem gdy coś szło nie tak musiałem panu Damianowi udowadniać to, miarka się przebrała gdy przeniósł mi konto z szybkiego S5 na S8 bez mojej wiedzy, to był koniec mojej współpracy (około 5-6 letniej) z tą firemką.
Przeszedłem do sprawdzonego linuxpl.com i jest wszystko tak jak powinno być, na dodatek pomoc online w czasie rzeczywistym.
pozdrawiam
Polecam Kylos.pl. Mam tam swoje miejsce w sieci i jestem zadowolony. Poleciłem już kilku kolegom i też nic złego nie słyszę.
Ja polecam OVH, moze nie jest najtaniej ale solidnie, bez problemowo i rzetelnie.
Witam, szukam hostingu bo "mój" superhost wyciął mi numer i czas na zmiany. Polecaliście kei.pl .. są drodzy ale jeśli są polecani to patrzę dalej... Zapytałem ich o możliwość powiększenia liczby baz mysql z danej w pakiecie (jakimkolwiek) na większą i powiedziano mi że nie ma takiej opcji :-) i jeśli chcę nawet 1 więcej to muszę cały pakiet większy wziąć .. Już odechciało mi się - z uwagi na małą elastyczność, ale brnę dalej i zapytałem (bo na stronie nie było napisane) ile mają kont ftp w pakiecie, i odpowiedź która mnie zamurowała -> 1 (słownie jedno)... bez możliwości dokupienia dodatkowego :) Każdy kto ma przynajmniej dwie strony www na serwerze albo próbował udostępnić komuś (np. wykonawcy strony www) konto ftp - zrozumie jak wielkie było moje osłupienie .. No cóż, pewnie wybór padnie na linuxpl.com ..
Ja polecam uti.pl, tani, bezproblemowy. :):-P