I wyszla kulturka wraz z umiejetnoscia czytania emotikonek i poczuciem humoru... gratuluje ostrzezenia.
Wersja do druku
I wyszla kulturka wraz z umiejetnoscia czytania emotikonek i poczuciem humoru... gratuluje ostrzezenia.
absolut wyhamuj - to nie jest dobra droga. Nawet jeśli miałbyś rację, to i tak sposób w jaki to komunikujesz jest wysoce nieodpowiedni, a jedynym skutkiem Twoich wypowiedzi jest umocnienie pozycji Twojego adwersarza jako ofiary Twoich niewybrednych wypowiedzi.Cytat:
bo z takimi baranami jak Ty to naprawde mala przyjemnosc obcowania. Jak jedna osoba mowi ze ktos jest burakiem to mozna ja obarczyc niepoczytalnoscia umyslowa
Arkan
A ktos cie zmusza do logowania? Po co od razu kasowac - zeby z siebie meczennika robic?Cytat:
Zamieszczone przez absolut
Po prostu tu nie wchodz, jak ci sie jakis baran nie podoba ;) , przymusu nie ma :roll: .
A jesli naprawde chcesz skasowania konta to uzywaj dalej takiego slownictwa - kilka wiecej ostrzezen i bedziesz mial czego pragniesz.
Zdjecie ktore wystawiłemjest bez jakich kolwiek ingernecji programów graficznych(PS or Gimp itd....), choć już pare osób mi to zarzucało :-)Cytat:
Zamieszczone przez eternus
moje tez bez ingerencji, nie liczac dokonanego resize'u :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Lolomil
btw. o ile dobrze kojarze to nie wykonales go canonem :wink: ale nie sprzet sie liczy, tylko foty
dobrze kojarzysz :-) Canona posiadam od niedawna, ale chodzi mi po glowie sesja do konkursu 2005 ;-) (moze w maju) świetne klimaty - Roztocze, Lasy pod Ukrainą krzyże w tych lasach ......Cytat:
Zamieszczone przez yasin
hehe, teraz doczytalem, to jednak dobrze pamietalem, ze miales fujika s7000 :mrgreen: sam kiedys tez rozwazalem jego zakup, a kojarzylem Cie po nicku i avatarze z innego forum-foto, a teraz zawitales do klubu canonierow :mrgreen:
btw. twoje foto (2004) mi sie podoba, swietne kolorki, wykonane juz nowym sprzetem (limited 300D :P ) czy jeszcze fujikiem?
yasin,
jeszcze fujikiem :-)
Pewnie dlatego kolory są tak nasycone. Niemniej mi się podoba :)Cytat:
Zamieszczone przez Lolomil
z innej beczki - ciekawe jak liczba odsłon zdjęć przełoży się na ich oceny :)