Panowie powiedzcie mi, gdzie jest w poblizu stacji jakis parking strzezony?? najlepiej gdzies niedaleko...zeby dlugo nie isc... :]
Wersja do druku
Panowie powiedzcie mi, gdzie jest w poblizu stacji jakis parking strzezony?? najlepiej gdzies niedaleko...zeby dlugo nie isc... :]
Przy samym dworcu masz parking platny, chyba niestrzezony, ale parkingowi tam kreca sie non stop, wiec jest w miare bezpiecznie.
oki... dzieki....mam nadzieje, ze znajdziemy :]
Przestało padać... jest dobrze :)
bruckner, jak mozesz to napisz mi w PMie nr komorki swojej bo sie nie wyrobie na ta godzine ;p i chyba dolacze dopiero po poludniu .
Pozdrawiam,
gaReth
dobrze, dobrze ze nie pada... a na dzisiaj chyba zapowiadali sniezek... juz myslalem, ze bede musial wziac sanki :)
To u was padało? U mnie nie padało już od paru dni. Nawet dzisiaj nie zanosi się na opady. Faktem jest to że trochę mroźno ale mi to nie przeszkadza.
mnie tez nie przeszkadza... zapowiadalo sie, ale nic nie spadlo... ani sniezynka... a szkoda, bo fajnie sie jezdzi na rowerze jak jest snieg...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
komu w droge, temu trampki... ja juz wyruszam... do zobaczenia pod stacja o 13... :mrgreen:
no... :D spotkanie zakończone (myślę że było owocne :-P)
Organizator nie nawalił :rolleyes:
trza założyć galerię i fotki wstawiać :)
pozdrawiam
A co ... mysle ze osobny post na galerie niech zalozy pierwszy wrzucajacy... bo to juz 9 stronnica ;) A ja sie tylko zastanawiam co by bylo gdybym nie mial tej... 1,5 l wody mineralnej... ;);)